ATP
Djokovic: "Χαίρομαι που σε βλέπω Roger, μακάρι να έπαιζες μαζί μας" (vid)

 
Djokovic: "Χαίρομαι που σε βλέπω Roger, μακάρι να έπαιζες μαζί μας" (vid)
tn team Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 13:45

Σε μια όμορφη ομιλία, ο Novak Djokovic εκτός από τον σεβασμό του προς τον Jannik Sinner, μίλησε και για τον Roger Federer, που βρισκόταν στις κερκίδες και παρακολούθησε τον τελικό της Σαγκάης.

"Χαίρομαι που σε βλέπω Roger", είπε ο Djokovic μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο, για τον ίδιο αλλά βεβαίως και για τον Ελβετό θρύλο.

"Δεν έχω συνηθίσει να σε βλέπω στις κερκίδες. Μακάρι να ήσουν εδώ κάτω και να έπαιζες μαζί μας. Πιθανότατα αυτή είναι η πρώτη φορά που παίζω μπροστά σου, γι' αυτό είχε επιπλέον τρακ", συνέχισε αστειευόμενος ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων.

Δίπλα στον Roger, ήταν και ο Carlos Alcaraz, που επίσης έμεινε στη Σαγκάη μέχρι και σήμερα και παραβρέθηκε στον τελικό: "Είναι θαυμάσιο. Και εσένα Carlos σε ευχαριστώ επίσης. Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ και ήσασταν μέρος αυτού του αγώνα."

Ο Djokovic, είπε μερικά πολύ όμορφα λόγια και για τον σημερινό αντίπαλό του, Jannik Sinner, από τον οποίο ηττήθηκε καθαρά σήμερα: "Συγχαρητήρια Jannik. Ήσουν απλά πολύ καλός σήμερα, πολύ δυνατός, πολύ γρήγορος. Διανύεις μια απίστευτη χρονιά. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Jannik επίσης. Μπράβο σας παιδιά. Ξέρω μερικούς από εκεί, γνώριμα πρόσωπα. Είναι μια σπουδαία ομάδα."

Ο Djokovic αναφερόταν βεβαίως στους Marco Panichi και Ulises Badio, τον πρώην γυμναστή και τον πρώην φυσιοθεραπευτή του, τους οποίους προσέλαβε πρόσφατα ο Sinner.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots