ATP
Sinner σε Djokovic: "Ελπίζω να σε έχουμε για όσο γίνεται περισσότερο" (vid)

 
Sinner σε Djokovic: "Ελπίζω να σε έχουμε για όσο γίνεται περισσότερο" (vid)
tn team Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 13:54

Ο Jannik Sinner ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις που άκουσε από τον Novak Djokovic μετά τον τελικό της Σαγκάης, ενώ αναφέρθηκε και στους Roger Federer, Carlos Alcaraz και Juan Carlos Ferrero.

"Θα ήθελα να ξεκινήσω απευθείας από τον Novak. Είναι ωραίο που ακόμα σε βλέπουμε να παίζεις απίθανο τένις. Συνεχίζεις να το κάνεις κάθε χρόνο, όχι μόνο εσύ και η ομάδα σου. Ξέρω και γω κάποιους από την ομάδα σου (γέλια). Έχουμε κάνει μερικές ανταλλαγές", είπε ο Sinner στην ομιλία του μετά τη νίκη του στον τελικό της Σαγκάης.

"Κάνετε απίθανη δουλειά, σας εύχομαι τα καλύτερα. Όχι μόνο για φέτος, αλλά να μείνεις υγιής και για την επόμενη σεζόν. Εύχομαι να σε βλέπουμε για όσο γίνεται περισσότερο", πρόσθεσε ο 23χρονος Ιταλός.

Όπως και ο Djokovic νωρίτερα, ο Sinner αναφέρθηκε στους Federer και Alcaraz, που παρακολούθησαν τον τελικό από τις κερκίδες και μάλιστα καθόντουσαν δίπλα-δίπλα. Μαζί τους ήταν και ο προπονητής του Alcaraz, Juan Carlos Ferrero.

"Ο Novak τα είπε ήδη για το κοινό, αλλά και για τους 3 θρύλους που είχαμε εδώ. Και εγώ έπαιζα απέναντι σε έναν άλλον θρύλο σήμερα, βλέπω παντού γύρω μου θρύλους! Απλά προσπαθώ να το διαχειριστώ", είπε αστειευόμενος ο Ιταλός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots