Australian Open: Κανονικά, αλλά χωρίς ξένους θεατές

 
Australian Open: Κανονικά, αλλά χωρίς ξένους θεατές
Australian Open: Κανονικά, αλλά χωρίς ξένους θεατές © Getty Images | Ideal Image
tennisnews team Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 - 12:00

Ένα επιπλέον σενάριο ξεδιπλώνεται για το Australian Open του 2021, με την Tennis Australia να δείχνει τη διάθεση να προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο από πολύ νωρίς.

Αν και απέχουμε ακόμα αρκετούς μήνες από το Australian Open του 2021 και ο περισσότερος κόσμος αναρωτιέται για το τι θα συμβεί με τη φετινή σεζόν, ο διευθυντής του Australian Open, Craig Tiley, έχει αποκαλύψει εδώ και μερικές ημέρες ότι η Tennis Australia εξετάζει από τώρα όλα τα σενάρια, τα οποία είναι να γίνει κανονικά το τουρνουά, να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, να αναβληθεί, ή να ακυρωθεί.

Σε νέες του δηλώσεις, πρόσθεσε ακόμα ένα σενάριο για το πρώτο major της χρονιάς, αυτό του να γίνει κανονικά, αλλά να μην υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις του φιλάθλους από άλλες χώρες.

"Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα. Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα οικονομικό μοντέλο για όλα τα σενάρια. Πρέπει να εξετάσουμε όλες τις οπτικές γωνίες, επειδή πολλές από τις αποφάσεις που θα παρθούν δεν θα έρθουν από εμάς, αλλά από την κυβέρνηση. Πρέπει να έχουμε όλα τα πρωτόκολλα σε ισχύ, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων", είπε ο Tiley.

"Έχουμε πλάνο για όλα τα σενάρια. Έχουμε πλάνο για το πότε πρέπει να πάρουμε την κάθε απόφαση, για το τι θα τις επηρεάσει και για το πως θα τις επηρέασει. Το κάναμε αυτό για τους 670 υπαλλήλους, το κάναμε για όλους τους συνεργάτες μας, για τους συνεργάτες μας στα ΜΜΕ, για τους χορηγούς μας και για όλα τα κυβερνητικά όργανα και για τις εγκαταστάσεις και τα μέρη που νοικιάζουμε."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots