Το μεσημέρι της Δευτέρας η μάχη του Τσιτσιπά με Berrettini

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 - 6:51

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Matteo Berrettini, με φόντο μια θέση στα προημιτελικά του Australian Open, θα είναι ο τελευταίος στο πρόγραμμα της Δευτέρας και θα αρχίσει γύρω στις 12:00 το μεσημέρι. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το πρόγραμμα της 8ης ημέρας του Australian Open, που θα ολοκληρώσει τον 4ο γύρο σε άνδρες και γυναίκες, βγάζοντας και τα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών.

Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Matteo Berrettini, η οποία θα ξεκινήσει περίπου στις 12:00 ώρα Ελλάδας, καθώς θα είναι η τελευταία αναμέτρηση του προγράμματος της Rod Laver Arena.

Θα προηγηθεί η αναμέτρηση της Ashleigh Barty με τη Shelby Rogers, που θα ανοίξει το Night Session στις 10:00 το πρωί Ελλάδας.

Η αγωνιστική δράση για την 8η ημέρα θα αρχίσει φυσικά αρκετά νωρίτερα, στις 02:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, με τον αγώνα της Elina Svitolina απέναντι στην Jessica Pegula. Στη συνέχεια η Donna Vekic θα αντιμετωπίσει την Jennifer Brady, ενώ στις 06:00 περίπου, ο Rafael Nadal θα αναμετρηθεί με τον Fabio Fognini, σε μια επίσης πολυαναμενόμενη αναμέτρηση.

Στη Margaret Court Arena θα γίνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια. Λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα, ο Daniil Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Mackenzie McDonald. Στη συνέχεια ο Andrey Rublev θα παίξει με τον Casper Ruud, ενώ στον τελευταίο αγώνα του γηπέδου, η Elise Mertens θα αναμετρηθεί με την Karolina Muchova.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (15/02):

Rod Laver Arena:
(έναρξη 02:00)
Jessica Pegula v. Elina Svitolina [5]
Donna Vekic [28] v. Jennifer Brady [22]

(όχι πριν τις 06:00)
Fabio Fognini [16] v. Rafael Nadal [2]

(έναρξη 10:00)
Ashleigh Barty [1] v. Shelby Rogers
Stefanos Tsitsipas [5] v. Matteo Berrettini [9]

Margaret Court Arena:
(όχι πριν τις 03:30)
Mackenzie McDonald v. Daniil Medvedev [4]
Andrey Rublev [7] v. Casper Ruud [24]

(όχι πριν τις 09:00)
Elise Mertens [18] v. Karolina Muchova [25]

  • Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν στις συχνότητες του Eurosport και στο Eurosport Player.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots