H Collins νόμιζε ότι κέρδισε πριν τελειώσει ο αγώνας! (vid)

 
H Collins νόμιζε ότι κέρδισε πριν τελειώσει ο αγώνας! (vid)
tn team Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 17:21

Βιάστηκε να πανηγυρίσει η Danielle Collins, η οποία προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα από τον διαιτητή, που την ενημέρωσε πως χρειαζόταν άλλους 3 πόντους για να φτάσει στη νίκη!

Επηρεασμένη από τα κανονικά tie-break, η Collins δεν θυμόταν τον κανονισμό, ούτε πρόσεξε προφανώς τη σχετική αναγγελία του διαιτητή, για τα tie-break των τελευταίων σετ στο Australian Open, που κρίνονται στους 10 κερδισμένους πόντους.

Έτσι, η Αμερικανίδα πίστευε ότι τελείωσε το ματς όταν έκανε το 7-3 στο tie-break του 3ου σετ της αναμέτρησής της με την Karolina Muchova, για τον 2ο γύρο του Australian Open.

Ο διαιτητής βρέθηκε στη δύσκολη θέση να χρειαστεί να την προσγειώσει στην πραγματικότητα και να της εξηγήσει ότι απήχε 3 πόντους από τη νίκη, με την Collins πάντως να ξεσπάει σε γέλια, έχοντας μια πολύ ανθρώπινη αντίδραση.

Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ χειρότερα για την Αμερικανίδα, που κατάφερε τελικά να πάρει το tie-break με 10-6 και να κερδίσει τον αγώνα. Στον 3ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam, θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του Wimbledon, Elena Rybakina.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots