Τα νέα σχόλια Τσιτσιπά για Margot Robbie! (vids)

 
Τα νέα σχόλια Τσιτσιπά για Margot Robbie! (vids)
tn team Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 11:40

Είχε και συνέχεια η χθεσινή εκδήλωση θαυμασμού προς τη Margot Robbie από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που ανέφερε δυο φορές το όνομά της σε σημερινές του δημοσιεύσεις στα social media.

Μετά τη χθεσινή του πρόσκληση προς τη Margot Robbie στη Rod Laver Arena, o Τσιτσιπάς συνέχισε σήμερα την εκδήλωση θαυμασμού στην Αυστραλή σταρ, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Κοινοποίησε αρχικά το βίντεο του Eurosport Greece, στο οποίο η Barbara Schett του βάζει μια ξεχωριστή δοκιμασία, το Aussie challenge, τεστάροντας τις γνώσεις του για την Αυστραλία.

"Vegemite και Margot Robbie: Δυο πράγματα που κάνουν την Αυστραλία σπουδαία", έγραψε στα ελληνικά στη δημοσίευσή του ο Στεφ (σ.σ. το vegemite είναι δημοφιλές αυστραλιανό άλειμμα).

Κοινοποίησε ακόμα και ένα βίντεο του ιταλικού Eurosport, στο οποίο απαντάει σε διάφορα "εξωαγωνιστικά" διλήμματα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων την αγάπη του για την Ελλάδα, το χταπόδι με βραστές πατάτες και τη Margot Robbie.

Συνδυάζοντας όλα αυτά, έγραψε στα ιταλικά: "Να τρώω χταπόδι και πατάτες στην Ακρόπολη μαζί με τη Margot Robbie; Είναι σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, μόνο που μάλλον είναι απλά μια ψευδαίσθηση που προκαλείται από την υπερβολική κατανάλωση vegemite!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots