Τσιτσιπάς: "Θέλω να παίξω στο Davis Cup" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Θέλω να παίξω στο Davis Cup" (vid)
© tennisnews.gr
tn team Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 11:13

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε πως θέλει να αγωνιστεί στο Davis Cup και να βοηθήσει για μια ακόμα φορά την Ελλάδα, στους αγώνες με τη Ρουμανία σε λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Στις δηλώσεις που έκανε για το Eurosport, μετά την ήττα του με 3-1 σετ από τον Taylor Fritz στον 4ο γύρο του Australian Open, o Τσιτσιπάς δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσει πως ο αντίπαλός του ήταν καλύτερος και πήρε άξια τη νίκη: "Ήταν καλύτερος και του αξίζει η νίκη. Έπαιξε καλό τένις, έπαιξε πιο σωστά από μένα και του βγήκε σε καλό."

Όσο για το αν αλλάζει κάτι στο πρόγραμμά του μετά και τον σχετικά γρήγορο αποκλεισμό, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που μας συνήθιζε στο να έχει δυο γεμάτες εβδομάδες στη Μελβούρνη, ο Τσιτσιπάς είπε πως για τον ίδιο δεν αλλάζει κάτι, απλά αυτή τη φορά θα μείνει λίγο πίσω στο Race και έτσι θα χρειαστεί να βρει κάποια καλά τουρνουά στο μέλλον, ώστε να ανεβεί και η ψυχολογία του.

Επίσης αναφέρθηκε στο Davis Cup, για το οποίο πριν από λίγες ημέρες είχε πει ότι δεν γνωρίζει τι θα κάνει και πιθανότατα θα πάρει μια απόφαση μετά το Australian Open. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως το πιο πιθανό είναι να έρθει στην Αθήνα και να αγωνιστεί στο Davis Cup, αφού όπως είπε είναι κάτι που βρίσκεται στις προθέσεις του.  

"Για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Θα ήθελα να παίξω το Davis Cup για την Εθνική σε λίγες μέρες από τώρα. Θα ήθελα να είμαι εκεί και να παίξω. Απλά αυτή τη στιγμή έμεινα πίσω στο Race για το Τορίνο και θα πρέπει να κάνω καλές εμφανίσεις τους επόμενους μήνες για να βρεθώ και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση με το τένις μου", ανέφερε ο Στέφανος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots