Τέλος της δωρεάν λήψης του SuperTennis HD

 
SuperTennis
SuperTennis
tennisnews team Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:46

To SuperTennis τερμάτισε τη δωρεάν δορυφορική διανομή του εκτός Ιταλίας από αυτό το μήνα, με το μέλλον του δημοφιλούς τηλεοπτικού σταθμού να παραμένει αβέβαιο.

Όπως αρκετοί φίλοι του τένις στην Ελλάδα έχουν ήδη παρατηρήσει, το SuperTennis HD δεν εκπέμπει πια μέσω δορυφόρου από την 1η Σεπτεμβρίου 2020, με τον πάροχο να μην έχει ανακοινώσει επίσημα το λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό.

Όπως και εκατοντάδες άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί σε όλο τον κόσμο, το SuperTennis HD έστελνε δωρεάν σήμα μέσω δορυφόρου σε όλους τους κατόχους δορυφορικών πιάτων, έχοντας πλούσιο περιεχόμενο, με αρκετά ATP 500 και ATP 250 τουρνουά, καθώς και όλα τα τουρνουά της WTA.

Το κλείσιμο πάντως σχετίζεται πιθανότατα με την κρίση του Covid-19, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ubitennis.com περιορίζοντας το σήμα μειώνονται αρκετά έξοδα.

Το δίκτυο συνεχίζει φυσικά να λειτουργεί συνδρομητικά στην Ιταλία, αλλά παραμένει γενικά άγνωστο το τι θα φέρει η αυριανή μέρα, καθώς με εξαίρεση τις δυο διοργανώσεις της ITF, το Davis Cup και το Billie Jean King Cup, όλα τα υπόλοιπα συμβόλαια του SuperTennis με τουρνουά της ΑΤΡ και της WTA λήγουν αυτή τη χρονιά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots