Η #TeamGreece προπονείται ήδη στο Περθ (pics+vid)

 
Η #TeamGreece προπονείται ήδη στο Περθ (pics+vid)
tennisnews team Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 - 14:08

Η ομάδα της Ελλάδας ξεκίνησε ήδη να προπονείται στο Περθ, ενόψει του μεγάλου ραντεβού του United Cup, που ξεκινάει στο τέλος της εβδομάδας.

Σήμερα βρέθηκαν στο court o Πέτρος Τσιτσιπάς, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προπονήθηκαν μαζί στην RAC Arena του Περθ.

Θυμίζουμε πως το United Cup ξεκινάει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και η Ελλάδα θα είναι μια από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα, ενάντια στη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την Isabella Shinikova και ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Grigor Dimitrov, ενώ στις 30 Δεκεμβρίου η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Viktoriya Tomova και ο Μιχάλης Περβολαράκης τον Dimitar Zuzmanov, ενώ την ίδια μέρα οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με το μικτό διπλό.

Το διήμερο 2 και 3 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα δώσει και τον άλλο της αγώνα για τη φάση των ομίλων, ενάντια στο Βέλγιο.

Εκτός από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Πέτρο Τσιτσιπά, την ελληνική ομάδα απαρτίζουν ακόμα η Σαπφώ Σακελλαρίδη και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, οι οποίοι βρισκόντουσαν στο Monastir της Τυνησίας για αγωνιστικές υποχρεώσεις και αναχώρησαν σήμερα για την Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots