Το τραγούδι της Team Greece που ενώθηκε στο Περθ (vid+pics)

 
Το τραγούδι της Team Greece που ενώθηκε στο Περθ (vid+pics)
tn team Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 13:02

Όλοι οι παίκτες και όλες οι παίκτριες της Team Greece βρίσκονται στο Περθ και έδωσαν τον ρυθμό τραγουδώντας για την ελληνική ομάδα στη RAC Arena, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του United Cup.

Άπαντες και άπασες πλέον βρίσκονται στο Περθ για την ομάδα της Ελλάδας, την οποία θα εκπροσωπήσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Μιχάλης Περβολαράκης, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος Σακελλαρίδης, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Πέτρος Τσιτσιπάς και Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Όλοι μαζί, τραγούδησαν το σύνθημα "Ελλάς ολέ-ολέ" μια μέρα πριν την πολυαναμενόμενη έναρξη των αγώνων του σπουδαίου event, στη RAC Arena της Περθ, με την επίσημη σελίδα του United Cup να δημοσιεύει το βίντεο στα social media.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por United Cup (@unitedcuptennis)

Η Ελλάδα θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο United Cup το πρωί της Πέμπτης, απέναντι στη Βουλγαρία. Η Παπαμιχαήλ θα είναι εκείνη που θα ανοίξει το πρόγραμμα των αγώνων, αντιμετωπίζοντας στις 6 το πρωί ώρα Ελλάδας την Isabella Shinikova. Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Grigor Dimitrov, γύρω στις 8 το πρωί. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots