Με Γερμανία η Ελλάδα στα προημιτελικά

 
Με Γερμανία η Ελλάδα στα προημιτελικά
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 - 12:55

Τη Γερμανία του Alexander Zverev και της Angelique Kerber θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup. Πότε θα γίνουν οι αγώνες και πως μπορείτε να τους παρακολουθήσετε.

Η Γερμανία ήταν η ομάδα που πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την προημιτελική φάση του United Cup, μετά και τη μεγάλη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επί της Leylah Fernandez, που "σφράγισε" τον ελληνικό θρίαμβό επί του Καναδά και την πρόκριση της Ελλάδας ως 1η από το Group B.

Με το 2-0 σετ της Σάκκαρη και το συνολικό 4-0 σετ έως τώρα στο tie της Ελλάδας με τον Καναδά, ο Καναδάς αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα η Γερμανία να μπει ως καλύτερη 2η από τα γκρουπ του Σίδνεϊ στα προημιτελικά και να είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα.

Το tie της Ελλάδας με τη Γερμανία θα είναι το τελευταίο χρονικά για την προημιτελική φάση και θα γίνει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, ξεκινώντας από τις 08:30 το πρωί ώρα Ελλάδας. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά στο ΕΡΤ SPORTS 2 και την πλατφόρμα του ERTFLIX.

Αναλυτικά οι προημιτελικοί:

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΚΙΝΑ 3-0 (Περθ, 3 Ιανουαρίου)
ΓΑΛΛΙΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ (Σίδνεϊ, 4 Ιανουαρίου)
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ 1-0 (Περθ, 3 Ιανουαρίου)
ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Σίδνεϊ, 5 Ιανουαρίου)

Στον πρώτο ημιτελικό θα παίξουν οι νικητές των δυο πρώτων ζευγαριών και στον δεύτερο οι νικητές των δυο τελευταίων. Οι δυο ημιτελικοί θα γίνουν το Σαββάτου (06/01) και ο τελικός την Κυριακή (07/01), στο Σίδνεϊ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots