Raonic: Εκτός Ολυμπιακών λόγω Ζίκα!

 
Raonic: Εκτός Ολυμπιακών λόγω Ζίκα!
Raonic: Εκτός Ολυμπιακών λόγω Ζίκα!
tennisnews team Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 - 22:28

Ο Milos Raonic απέσυρε τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς όπως ανακοίνωσε ανησυχεί για την υγεία του και τον ιό Ζίκα! Ο Καναδός δεν είναι ο πρώτος μεγάλος τενίστας που θα λείψει από τους Ολυμπιακούς του Αυγούστου, ενώ δε θα είναι και ο πρώτος που δεν πάει στη Βραζιλία εξαιτίας του γνωστού ιού.

"Πήρα αυτή την απόφαση εξαιτίας κάποιων ανησυχιών που έχω για την υγεία μου, συμπεριλαμβανομένου και του ιού Ζίκα", ανέφερε ο Raonic, μαζί με την ανακοίνωσή του πως απέσυρε τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο ιός Ζίκα μπορεί να μην προβλημάτισε τους περισσότερους αθλητές, όπως για παράδειγμα τον Rafael Nadal, ωστόσο περισσότεροι από 20 αθλητές του γκολφ δε θα πάνε στη Βραζιλία εξαιτίας του.

Ο Raonic είναι πάντως ο πρώτος τενίστας που ανακοινώνει ότι δε θα πάει στο Ρίο εξαιτίας του ιού. Δε θα είναι πάντως το πρώτο μεγάλο όνομα από το τένις που αποφάσισε να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς φέτος, αφού ο Νικ Κύργιος είχε αποσύρει τη συμμετοχή του πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ η Francesca Schiavone είχε αρνηθεί τη wild card της ITF.

"Δε θέλω να επηρεάσω τους υπόλοιπους αθλητές με την απόφασή μου. Ανυπομονώ να στηρίξω την ομάδα του Καναδά αυτό το καλοκαίρι", συμπλήρωσε ο Raonic, ο οποίος πρόσφατα αγωνίστηκε στον πρώτο του τελικό σε Grand Slam διοργάνωση, στο Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots