Χωρίς ρακέτες στο Ρίο ο Κοκκινάκης! (vid)

 
Χωρίς ρακέτες στο Ρίο ο Κοκκινάκης! (vid)
Χωρίς ρακέτες στο Ρίο ο Κοκκινάκης! (vid)
tennisnews team Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 - 13:07

Ο Θανάσης Κοκκινάκης αναγκάστηκε να κάνει μερικά τηλέφωνα και να αναζητήσει μερικές ρακέτες για να δανειστεί, για την πρώτη του προπόνηση στο Ρίο. Ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός έφτασε στο Ρίο τη Δευτέρα, αλλά δεν είχε μαζί τις ρακέτες του, οι οποίες χάθηκαν κάπου ανάμεσα σε Μελβούρνη, Ντουμπάι και Ρίο!

"Μου είπαν πως θα μπορώ να τις έχω αύριο το απόγευμα και αυτό ήταν λίγο απογοητευτικό. Θα δω μήπως μπορέσω να δανειστώ κάποιες για να προπονηθώ και να το κάνω έτσι. Θα είναι όπως τις ημέρες που ήμουν junior παίκτης", δήλωσε ο Κοκκινάκης, ο οποίος δεν μπορούσε να αφήσει αυτή την αναποδιά να του χαλάσει το κέφι.

Ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός όχι μόνο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά θα δώσει και τον πρώτο του αγώνα μετά από 10 μήνες, την επόμενη εβδομάδα στο Ρίο. Είχε τραυματιστεί στον ώμο του και χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση, με αποτέλεσμα να μην έχει δώσει ακόμα κανέναν αγώνα στο 2016.

"Η χρονιά μέχρι τώρα δεν ήταν καλή, με τον ώμο μου, αλλά από το πουθενά άρχισα να νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν μπορώ να κάνω πια κακό στον ώμο μου, οπότε ανυπομονώ να βγω εκεί έξω και να παίξω", δήλωσε ο Θανάσης.

"Δεν ξέρω τι να περιμένω, είμαι 10 μήνες χωρίς αγώνα. Θα προσπαθήσω να παίξω ανταγωνιστικό τένις. Χτυπάω καλά τη μπάλα στην προπόνηση, αλλά όταν ξεκινάει ένας αγώνας τα πάντα είναι διαφορετικά", συμπλήρωσε ο 20χρονος.

Ο νεαρός Ελληνοαυστραλός δεν ήταν ο μόνος που αντιμετώπισε προβλήματα στο Ρίο, αφού πολλοί αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν αναφέρει χαμένες αποσκευές, ενώ έχουν καταγραφεί πάρα πολλές καθυστερήσεις πτήσεων προς το Ρίο τις τελευταίες μέρες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots