ATP
Ο Hurkacz άφησε εκτός Μόντρεαλ τον Κοκκινάκη

 
Ο Hurkacz άφησε εκτός Μόντρεαλ τον Κοκκινάκη
tennisnews team Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 - 20:56

Το πρόγραμμα στο Μόντρεαλ άνοιξε μια μια πολύ δυνατή μονομαχία μεταξύ, των, Θανάση Κοκκινάκη και Hubert Hurkacz, που κράτησε 2,5 ώρες. Ο Ελληνοαυστραλός έφτασε κοντά αλλά δε κατάφερε να πάρει τη πρόκριση αποχαιρετώντας την διοργάνωση του Καναδά.

Η μάχη κράτησε 2 ώρες και 30 λεπτά με τους 2 τενίστες να μοιράζουν όμορφο θέμα στο 1ο ματς της ημέρας. Ο Hurkcacz ήταν αυτός που πήρε τη πρόκριση στο τέλος με 4-6, 6-3, 7-6 (6), και το εισιτήριο για τον 3ο γύρο.

Ο Κοκκινάκης που ξεκίνησε τη πορεία του από τα προκριματικά πετυχαίνοντας 3 νίκες μέχρι να φτάσει στον 2ο γύρο, σημείωσε στον σημερινό αγώνα 29 winners και έκανε 17 αβίαστα λάθη.

Από την άλλη πλευρά ο Πολωνός αντίπαλος του, έβγαλε 43 winners από τους οποίους οι 14 ήταν άσοι ενώ υπέπεσε σε 21 αβίαστα λάθη.

Ο Hurkacz που είναι και Νο.4 του ταμπλό περίπου στις 23:00 θα αγωνιστεί στο ματς ένταξης στα προημιτελικά με τον Arthur Rinderknech που νίκησε νωρίτερα τον Cobolli με 6-3, 6-2.

Επίσης εύκολη νίκη πέτυχε ο Andrey Rublev που ξεπέρασε το εμπόδιο του Bradon Nakashima σε μόλις 64 λεπτά, με 6-2, 6-2 και θα περιμένει τον νικητή από το ματς του Jinnik Sinner και του Alejandro Tabilo για να δει τον αντίπαλο του στο ματς που θα γίνει επίσης σήμερα, περίπου κατά τις 02:00 τα ξημερώματα.

Πρόκριση πανηγύρισε και ο Sebastian Korda ο οποίος άφησε εκτός συνέχειας τον Taylor Fritz με τελικό σκορ 6-4, 7-6 (4) και θα αγωνιστεί περίπου στις 00:00 με τον Casper Ruud.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots