Τιμωρήθηκαν Paire, Mladenovic και Garcia

 
Τιμωρήθηκαν Paire, Mladenovic και Garcia
Τιμωρήθηκαν Paire, Mladenovic και Garcia
tennisnews team Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 - 10:52

H Ομοσπονδία Αντισφαίρισης της Γαλλίας, FFT, τιμώρησε τον Benoit Paire, την Kristina Mladenovic και την Caroline Garcia, εξαιτίας των πράξεών τους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Η FFT χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά των τριών παικτών της Γαλλίας.

Σύμφωνα με την FFT, o Paire έφυγε από το Ολυμπιακό Χωριό και γύρισε πίσω αργά το βράδυ, παραβαίνοντας τους κανονισμούς της γαλλικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έκανε επίσης υποτιμητικά σχόλια προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επειδή δεν προσφέρει κανέναν βαθμό ΑΤΡ στους συμμετέχοντες.

Η Mladenovic και η Garcia ήταν οι πρωταγωνίστριες ενός μπερδέματος που έγινε με τα ρούχα, όταν εκπροσώπησαν την Γαλλία στα διπλά. Όπως υποστήριξαν, δεν είχαν ενημερωθεί από τους υπαλλήλους, για το ότι έπρεπε να φορούν τα ίδια χρώματα όταν βρισκόντουσαν στο court.

Επικαλούμενη απαράδεκτη συμπεριφορά και από τους τρεις, η FFT πήρε την πρωτοβουλία να τιμωρήσει τους Paire, Mladenovic και Garcia. Όπως ανακοινώθηκε, η τελική απόφαση για την τιμωρία τους θα παρθεί στις 24 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε θα είναι σίγουρα τιμωρημένοι.

Αυτό σημαίνει, πως ο Paire δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον ημιτελικό του Davis Cup το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου, στον οποίο η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Κροατία. Η Garcia και η Mladenovic, που είναι οι δυο σημαντικότερες παίκτριες της γαλλικής ομάδας του Fed Cup, ακόμα ελπίζουν για τη συμμετοχή τους στον τελικό του θεσμού, στον οποίο η Γαλλία θα φιλοξενήσει την Τσεχία στο Στρασβούργο, το Νοέμβριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots