WTA
4η σερί νίκη κόντρα στην Garcia και στους 16 η Σάκκαρη! (vids)

 
4η σερί νίκη κόντρα στην Garcia και στους 16 η Σάκκαρη! (vids)
© BNP Paribas Open
tn team Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 4:27

H Mαρία Σάκκαρη έφτασε στην 4η διαδοχική νίκη της απέναντι στην Caroline Garcia και "πέταξε" για τους 16 του Indian Wells!

Επιστροφή στις μεγάλες πορείες για τη Μαρία Σάκκαρη, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε της Caroline Garcia με 6-3, 6-4, για να πάρει το εισιτήριο για τους 16 του BNP Paribas Open στο Indian Wells.

Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη της Ελληνίδας τενίστριας απέναντι στην Garcia, από την οποία είχε ηττηθεί στις 3 πρώτες αναμετρήσεις τους, έκτοτε όμως έχει ανατρέψει το μεταξύ τους σκορ στο υπέρ της 4-3.

H Γαλλίδα μπήκε δυνατότερα στο σημερινό ματς και προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτα λεπτά, ωστόσο η Σάκκαρη δεν άργησε να πάρει τα πάνω της και αφού επέστρεψε από το 15-30 στο 3ο game, κατάφερε να κερδίσει τα 9 από τα 10 επόμενα games και να πάρει ένα προβάδισμα με 6-3, 3-0, αποκτώντας τον απόλυτο έλεγχο.

Η Garcia αντιστάθηκε, πήρε πίσω το ένα από τα δυο break που υπέστη στο ξεκίνημα του 2ου σετ και μείωσε σε 3-2, αλλά από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Σάκκαρη σέρβιρε πολύ καλά όποτε χρειάστηκε, δεν επέτρεψε άλλο break point στην αντίπαλό της και ολοκλήρωσε το σετ στο 9ο game, για να πάρει τη νίκη σε 77 λεπτά.

Θα έχει και τα προγνωστικά με το μέρος της, αφού στoυς 16 θα αντιμετωπίσει μια έκπληξη, την επίσης Γαλλίδα, Diane Parry, που λίγο νωρίτερα επικράτησε της Anna Blinkova με 6-4, 6-3. Θυμίζουμε πως η Parry είχε αποκλείσει τη Leylah Fernandez και η Blinkova την Jessica Pegula, σ' αυτό το τμήμα του ταμπλό.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Parry με τη Σάκκαρη στο tour. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots