Παρίσι: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Παρίσι: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
© ITF Tennis
tn team Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 - 4:26

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic, στον αγώνα που δεσπόζει από το σημερινό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Δείτε το αναλυτικά.

Το μεγάλο ματς της ημέρας, ο προημιτελικός μεταξύ του Djokovic και του Τσιτσιπά θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, ανοίγοντας το evening session του Philippe Chatrier. Τον αγώνα θα μεταδώσει η ΕΡΤ1.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic έχει κερδίσει τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Τσιτσιπά, προηγείται συνολικά με 11-2 στο head-to-head, ενώ τον κέρδισε και τις 2 φορές που έπαιξαν στο Chatrier. Και οι δυο ωστόσο ήταν αγώνες που πήγαν στα 5 σετ, στα ημιτελικά του Roland Garros το 2020 και στον τελικό του 2021.

Το πρόγραμμα στο Philippe Chatrier θα ανοίξει στις 13:00 με τον πρώτο ημιτελικό του μονού γυναικών, μεταξύ της Iga Swiatek και της Qinwen Zheng. Θα ακολουθήσει ο προημιτελικός του Carlos Alcaraz με τον Tommy Paul.

Στο Suzanne Lenglen θα γίνουν οι δυο άλλοι προημιτελικοί των ανδρών, με τον Alexander Zverev να αντιμετωπίζει τον Lorenzo Musetti και τον Casper Ruud τον Felix Auger-Aliassime, ενώ το πρόγραμμα του Chatrier θα κλείσει με τον δεύτερο ημιτελικό των γυναικών.

*Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μεταδίδονται στις συχνότητες της ΕΡΤ.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (01/08):

Philippe Chatrier:
13:00 Iga Swiatek v. Qinwen Zheng
15:00 Tommy Paul v. Carlos Alcaraz
20:00 Novak Djokovic v. Stefanos Tsitsipas
22:00 Anna Karolina Schmiedlova v. Donna Vekic

Suzanne Lenglen:
13:00 Muchova/Noskova v. Hsieh/Tsao
14:30 Alexander Zverev v. Lorenzo Musetti
16:30 Casper Ruud v. Felix Auger-Aliassime
18:30 Fritz/Paul v. Evans/Murray

Ολόκληρο το πρόγραμμα της ημέρας εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots