Από το νοσοκομείο στο γήπεδο: Η ξεχωριστή πρόκριση της Βαλεντίνης!

 
Από το νοσοκομείο στο γήπεδο: Η ξεχωριστή πρόκριση της Βαλεντίνης!
tn team Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 - 18:15

Μια πολύ ξεχωριστή νίκη πέτυχε σήμερα η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο Roland Garros, αφού το προηγούμενο βράδυ υπέφερε από έντονους πόνους στην κοιλιά, περνώντας όλο το βράδυ στο νοσοκομείο πριν την πρεμιέρα της στο παρισινό Grand Slam!

Μπορεί η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου να έπαιξε καλό τένις και να κέρδισε εύκολα τη Ρωσίδα Valeria Savinykh στο Παρίσι, όπως μαρτυρά και το τελικό 6-4, 6-1, δεν ήταν όμως καθόλου δεδομένη η εμφάνιση και η πρόκριση αυτή, μετά και την πολύ δύσκολη νύχτα που πέρασε.

Συγκεκριμένα, χθες όλη μέρα η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιά και πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου την έστειλε ο γιατρός του τουρνουά για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας! Κάτι που αν γινόταν δεν θα ήταν εφικτό προφανώς να κατεβεί στον σημερινό αγώνα. 

Στο νοσοκομείο την εξέτασαν μέχρι τις 3 το πρωί, με τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση για μόλυνση. Έμεινε και το υπόλοιπο βράδυ στο νοσοκομείο, κατάφερε να κοιμηθεί μόλις 3-4 ώρες και πήγε απευθείας στο γήπεδο για να κάνει ζέσταμα και να πάρει τελικά τη νίκη αυτή, η οποία αποκτάει ακόμα σπουδαιότερο χαρακτήρα εξαιτίας όσων προηγήθηκαν, με τη Βαλεντίνη να δείχνει τεράστιο μεγαλείο ψυχής.

Το tennisnews.gr επικοινώνησε σήμερα με τον προπονητή της Βαλεντίνης, Σταύρο Μιχαλόπουλο, που μας ενημέρωσε πως έχει ακόμα μια μικρή ενόχληση και έφαγε λίγο μετά τον αγώνα. Ο γιατρός του τουρνουά συνεχίζει να την παρακολουθεί.

Μιλήσαμε και με τη Βαλεντίνη, που μας διαβεβαίωσε πως είναι πολύ καλύτερα σήμερα.

Αύριο η Βαλεντίνη θα παίξει στον τελευταίο προγραμματισμένο αγώνα του Court 5, οπότε ο αγώνας της αναμένεται να ξεκινήσει το απόγευμα, λογικά μετά τις 16:00 τοπική (17:00 Ελλάδας), κόντρα στη Βουλγάρα Isabella Shinikova. Με τη νίκη θα μπει στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρώτη της είσοδο σε κυρίως ταμπλό στο Roland Garros.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots