Παραλίγο να χτυπήσει παιδί η Begu, που δεν αποβλήθηκε (vid)

 
Παραλίγο να χτυπήσει παιδί η Begu, που δεν αποβλήθηκε (vid)
tn team Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 - 16:14

Φτηνά τη γλίτωσε η Irina-Camelia Begu, η οποία απογοητευμένη πέταξε τη ρακέτα της και εκείνη παραλίγο να χτυπήσει ένα παιδί, το οποίο ξέσπασε σε κλάματα. Ο supervisor κλήθηκε στο court, αλλά τελικά η Ρουμάνα δεν αποβλήθηκε, παρά τις αποδοκιμασίες του κοινού, ενώ αργότερα πέρασε και στην επόμενη φάση.

Είναι ξεκάθαρο πως η Begu δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει κανέναν, ωστόσο σε ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν οι διαιτητές δεν υπήρξαν τόσο ελαστικοί. Όπως φαίνεται και στο βίντεο η Ρουμάνα τενίστρια ήταν πολύ απρόσεκτη και η ρακέτα της κατέληξε στις κερκίδες. Ευτυχώς το άτυχο παιδί δεν χτύπησε, τρόμαξε όμως αρκετά και άρχισε να κλαίει, με τους γονείς του να δείχνουν αρκετά ανήσυχοι.

Ο supervisor κλήθηκε στο court, με την απόφαση τελικά να είναι αρκετά ευνοϊκή για την Begu, που τη γλίτωσε με ένα απλό code violation. Το κοινό αποδοκίμασε την απόφαση αυτή και τη Ρουμάνα παίκτρια, ενώ έντονες ήταν και οι διαμαρτυρίες από την αντίπαλη παίκτρια, Ekaterina Alexandrova.

Λίγο αργότερα η Ρωσίδα υπέστη break και έβγαλε κι εκείνη τον εκνευρισμό της με αντιαθλητική συμπεριφορά, πετώντας μια μπάλα εκτός γηπέδου και λέγοντας: "οπότε μπορώ να κάνω ό,τι θέλω". Τιμωρήθηκε και εκείνη με code violation, όπως νωρίτερα η Begu.

H Begu, η οποία έχανε με 0-2, 0-15 στο 3ο σετ όταν πέταξε τη ρακέτα της, κατάφερε να κερδίσει το ματς με 6-7 (3), 6-3, 6-4 και θα είναι στον 3ο γύρο του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας, Leolia Jeanjean.

Μετά τον αγώνα πάντως η Ρουμάνα φρόντισε να απολογηθεί, να πάρει τον μικρό στην αγκαλιά της και να βγει μαζί του μια φωτογραφία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots