Εκτός Roland Garros η Λάκη

 
Εκτός Roland Garros η Λάκη
tn team Κυριακή, 29 Μαϊος 2022 - 15:49

Η Μιχαέλα Λάκη δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Roland Garros, γνωρίζοντας την ήττα από τη Νο.10 του ταμπλό, Sara Bejlek.

Μετά από ένα πολύ κλειστό 1ο σετ, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες, η Μιχαέλα Λάκη "λύγισε" από τη Sara Bejlek με 5-7, 3-6 στον 1ο γύρο του Roland Garros, στο ταμπλό των μονών στα junior.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια ήταν πολύ δυνατή στο 1ο σετ, προηγήθηκε με break στο 3-2 και στο 4-3, όμως η Bejlek κατάφερε και τις δυο φορές να απαντήσει άμεσα. Το σετ ήταν πολύ ισορροπημένο και ένα κομβικό σημείο ήταν το 11ο game, όταν η Τσέχα κράτησε το σερβίς της από το 15-30, για να περάσει μπροστά με 6-5.

Στο επόμενο game η Bejlek "έσπασε" το σερβίς της Μιχαέλας και πήρε το 1ο σετ με 7-5, ενώ στο 2ο σετ η Μιχαέλα "λύγισε" και έκανε πολλά λάθη, μην καταφέρνοντας να μείνει στους ρυθμούς που απαιτούσε το παιχνίδι.

Η Bejlek προηγήθηκε με 5-0, φτάνοντας τα 7 κερδισμένα games στη σειρά. Η Μιχαέλα δεν σταμάτησε να παλεύει και με αξιοθαύμαστο τρόπο έμεινε στο ματς, μειώνοντας αρχικά σε 2-5 και ύστερα σβήνοντας 2 match points για να μειώσει και σε 3-5, όμως στο 9ο game, στο οποίο είχε προηγηθεί με 15-30, έκανε κάποια λάθη στη συνέχεια και η Τσέχα κατάφερε να κερδίσει τους 3 επόμενους πόντους και να κλείσει το ματς.

Ηταν μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα για τη Μιχαέλα, που παρόλα αυτά πάλεψε μέχρι το τελευταίο game και με περισσότερη τύχη θα μπορούσε να πάρει πολύ περισσότερα πράγματα απ' αυτό το ματς.

Η Bejlek είναι μόλις 16 ετών και βρίσκεται στο Νο.270 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, καθώς φέτος έχει κατακτήσει και έναν τίτλο στην κατηγορία των 60.000 δολαρίων, στο Olomouc της Τσεχίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots