Rune: "Πάντα ήταν έμπνευση για μένα ο Τσιτσιπάς"

 
Rune: "Πάντα ήταν έμπνευση για μένα ο Τσιτσιπάς"
© Roland Garros / FFT
tn team Τρίτη, 31 Μαϊος 2022 - 9:35

Το μέγεθος του αντιπάλου είναι αυτό που δίνει την αξία σε κάθε μεγάλη νίκη και ο Holger Rune, ο οποίος πανηγύρισε χθες τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, έγραψε τα καλύτερα για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

"Μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν κορυφαίο παίκτη, που πάντα ήταν έμπνευση για μένα", έγραψε στη δημοσίευση που έκανε στο Twitter ο 19χρονος Δανός.

O Rune κέρδισε για 2η φορά παίκτη από το Top 5, αφού πριν έναν μήνα είχε κερδίσει και τον Alexander Zverev στο Μόναχο, αυτή όμως η νίκη ήρθε σε ένα πολύ σημαντικότερο παιχνίδι, για τον 4ο γύρο ενός Grand Slam.

Όπως είπε και ο ίδιος ήταν η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του και θα τον φέρει για πρώτη φορά στο Top 30 της παγκόσμιας κατάταξης, από το Νο.40 που βρίσκεται σήμερα.

Επίσης, θα του δώσει τη δυνατότητα να πάει ακόμα ψηλότερα, καθώς αύριο θα αντιμετωπίσει τον Casper Ruud για μια θέση στην 4άδα του Roland Garros. Θα αναζητήσει την 1η του νίκη στην 4η συνάντησή του με τον 23χρονο Νορβηγό, που επίσης θα παίξει για 1η φορά σε έναν major προημιτελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots