Ξανά με τους Arevalo και Rojer τα αδέρφια Τσιτσιπά!

 
Ξανά με τους Arevalo και Rojer τα αδέρφια Τσιτσιπά!
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Κυριακή, 28 Μαϊος 2023 - 14:37

Για 3η φορά στη φετινή χωμάτινη σεζόν, ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τους Marcelo Arevalo και Jean-Julien Rojer, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στα διπλά. Αναλυτικά η κλήρωση του Roland Garros.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι κληρώσεις για τα διπλά του Roland Garros, όπου θα έχουμε τη συμμετοχή των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά.

Οι δυο Έλληνες παίκτες, θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο την πολύ δυνατή ομάδα των Marcelo Arevalo και Jean-Julien Rojer, που βρίσκονται στο Νο.3 του ταμπλό.

Θα είναι η 3η φορά που θα τους αντιμετωπίσουν στους τελευταίους μήνες, μετά τις δυο ήττες που είχαν γνωρίσει στον 2ο γύρο του Monte-Carlo Masters και στον 1ο γύρο του Madrid Masters. Και στα δυο πάντως τουρνουά, οι αγώνες ήταν πολύ κλειστοί και τα αδέρφια Τσιτσιπά πολύ κοντά στο να πάρουν τη νίκη, δεν τα κατάφεραν όμως και θα έχουν μια νέα ευκαιρία για ρεβάνς.

Αν τα καταφέρουν αυτή τη φορά, οι Στέφανος και Πέτρος θα αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο είτε τους Γάλλους Added και Olivetti, είτε τους Barrientos και Galloway, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνονται με τους Jamie Murray και Michael Venus.

Θυμίζουμε πως αυτό θα είναι το ντεμπούτο των αδερφών Τσιτσιπά στο Roland Garros, το μοναδικό Grand Slam που δεν είχαν λάβει μέρος μέχρι στιγμής. Θα διεκδικήσουν τη 2η νίκη τους σε ένα major, μετά τη νίκη που είχαν κάνει στις αρχές της χρονιάς στο Australian Open.

Δείτε αναλυτικά το ταμπλό του διπλού ανδρών στο Roland Garros

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots