H τελική μάχη της Βαλεντίνης στα προκριματικά

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου © Neal Trousdale/opentennis.ro
tennisnews team Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - 11:50

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα μπει απόψε στη μεγάλη μάχη της τελευταίας προκριματικής φάσης του US Open και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αναμετρηθεί με την En-Shuo Liang από την Κινεζική Ταϊπέι, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό του US Open, στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του αμερικανικού Grand Slam.

Μετά τις νίκες της επί των Lucia Bronzetti (3-6, 6-1, 6-4) και Anna Kalinskaya (2-6, 6-4, 6-2), η Βαλεντίνη προκρίθηκε για 2η φορά στην καριέρα της στον 3ο προκριματικό γύρο ενός Grand Slam, μετά από το Roland Garros του 2019.

Θα προσπαθήσει απόψε να μπει για 1η φορά στο κυρίως ταμπλό ενός Slam, αντιμετωπίζοντας τη Liang, που κατάφερε να αποκλείσει χωρίς να απωλέσει σετ τις Indy De Vroome (6-3, 6-4) και τη Νο.9 του ταμπλό (Νο.113 στον κόσμο) Maryna Zanevska (7-6, 6-4).

Θα είναι ο 3ος αγώνας του Court 12 και αναμένεται να αρχίσει στις 21:30 με 22:00 ώρα Ελλάδας. Θα προηγηθούν δυο αναμετρήσεις στο γήπεδο, στις 18:00 η Dalma Galfi θα αντιμετωπίσει τη Monica Niculescu και στη συνέχεια o Ruben Bemelmans θα παίξει με τον Maxime Cressy.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots