12 σερί νίκες και 8άδα η Garcia (vid)

 
Caroline Garcia
Caroline Garcia © USTA
tn team Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:47

H Caroline Garcia συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, έχασε μόνο 5 games από την Alison Riske και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open, φτάνοντας τις 12 διαδοχικές νίκες στο tour.

H Garcia, η οποία κατέκτησε πριν πάει στη Νέα Υόρκη το 1000άρι του Σινσινάτι ξεκινώντας από τα προκριματικά, συνεχίζει το νικηφόρο της σερί, με μια άνετη νίκη επί της Riske με 6-4, 6-1.

Η Αμερικανίδα ακολούθησε την Garcia μέχρι το 8ο game του 1ου σετ, με το σκορ να είναι στο 4-4. Μετά απ' αυτό η φορμαρισμένη Γαλλίδα κέρδισε τα 8 από τα 9 επόμενα games και ολοκλήρωσε τη νίκη της σε 1 ώρα και 21 λεπτά.

Η εκπληκτική Garcia, η οποία πέτυχε 30 winners σήμερα, προκρίθηκε για 2η φορά στην καριέρα της σε έναν προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης, 1η μετά από 5 χρόνια, όταν είχε φτάσει μέχρι την 8άδα στο Roland Garros του 2017.

Με τη σημερινή νίκη της εξασφάλισε την επιστροφή της στο Top 15 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ μπορεί να ανεβεί έως και το Νο.12 χωρίς να πετύχει άλλη νίκη. Αν μπει στα ημιτελικά, θα εξασφαλίσει την μεγάλη της επιστροφή στο Top 10.

Στα προημιτελικά η 28χρονη Garcia θα αντιμετωπίσει μια εκ των Coco Gauff και Shuai Zhang.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots