O Del Potro προπονήθηκε με τον Djokovic και αποθεώθηκε (vids)

 
O Del Potro προπονήθηκε με τον Djokovic και αποθεώθηκε (vids)
© USTA
tn team Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 3:43

O Juan Martin Del Potro επέστρεψε στο Arthur Ashe για να προπονηθεί με τον Novak Djokovic, αλλά και για να συμμετέχει σε αγώνα επίδειξης πλάι στην Gabriela Sabatini.

Μια μοναδική βραδιά ήταν η αποψινή στο Arthur Ashe του Flushing Meadows, στα πλαίσια της fan week του US Open.

Πριν ξεκινήσουν οι αγώνες επίδειξης, προπονήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του US Open ο Novak Djokovic με τον Juan Martin Del Potro, με τον Αργεντινό "Πύργο" να αποθεώνεται από το κοινό για την επιστροφή του, στο γήπεδο όπου κατέκτησε τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του πριν από 15 χρόνια.

Ολόκληρη η προπόνηση:

Όπως διέρρευσε και στα social media, Del Potro και Djokovic συμφώνησαν να παίξουν αντίπαλοι σε αγώνα επίδειξης, που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Αργεντινή.

Αργότερα έγιναν και οι αγώνες επίδειξης. Η Jasmine Paolini και ο Matteo Berrettini κέρδισαν την Iga Swiatek και τον Sebastian Korda με 11-9.

Στο μεγαλύτερο ματς της βραδιάς, ο Novak Djokovic έπαιξε μαζί με τον John McEnroe και νίκησαν τον Carlos Alcaraz και τον Andre Agassi με 10-8.

Έπαιξε διπλό και ο Del Potro, που μαζί με την Gabriela Sabatini κέρδισαν τον Andy Roddick και την Caroline Wozniacki με 11-9.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots