Για 1η φορά στον 3ο γύρο η Badosa - εκτός η Krejcikova (vid)

 
Για 1η φορά στον 3ο γύρο η Badosa - εκτός η Krejcikova (vid)
© Dustin Satloff/USTA
tn team Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - 20:05

H Paula Badosa απέκλεισε και την Taylor Townsend, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της στο US Open και μπαίνοντας για 1η φορά στον 3ο γύρο. Εκτός συνέχειας έμεινε η πρωταθλήτρια του Wimbledon, Barbora Krejcikova. 

Έκανε το 2 στα 2 η Badosa, η οποία κέρδισε την Townsend με 6-3, 7-5 και εξασφάλισε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του US Open.

H 26χρονη Ισπανίδα, Νο.29 στον κόσμο, κάνει πολύ καλή σεζόν στα hardcourt τουρνουά της Αμερικής και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της και στο US Open, όπου ακόμα δεν έχει απωλέσει σετ.

Στο σημερινό παιχνίδι έκανε από νωρίς το break για το 3-1 και δεν κοίταξε πίσω της, για να κλείσει το 1ο σετ στο 9ο game. Το 2ο σετ ήταν πιο κλειστό, με την Townsend να κάνει πρώτη το break και να προηγείται με 4-3.

Είχε τη δυνατότητα να κλείσει και το σετ στο σερβίς της η Αμερικανίδα, στο 5-4, όμως η Badosa κέρδισε τα 3 επόμενα games κάνοντας 2 απανωτά break και πηρε το 2ο σετ με 7-5, κλειδώνοντας τη νίκη της σε 1 ώρα και 40 λεπτά.

Για 1η φορά προκρίθηκε στον 3ο γύρο του US Open η Badosa, η οποία είχε μόλις 2 νίκες στις 4 προηγούμενες συμμετοχές της στο τουρνουά.

Θα έχει και τη μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει, αφού στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά, Elena-Gabriela Ruse, που έβγαλε εκτός τη Νο.8 του ταμπλό και πρωταθλήτρια του Wimbledon, Barbora Krejcikova, με 6-4, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots