Η μικρή φαν της Sabalenka που έκλεψε την παράσταση! (vid+pics)

 
Η μικρή φαν της Sabalenka που έκλεψε την παράσταση! (vid+pics)
tn team Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 9:24

Η πιο αξιολάτρευτη φαν του φετινού US Open υποστηρίζει την Aryna Sabalenka και μάλιστα είχε τη δυνατότητα να τη γνωρίσει και να περάσει μαζί της μερικές αξέχαστες στιγμές.

Η μικρή φαν έκλεψε την παράσταση από νωρίς στο Louis Armstrong Stadium, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της Sabalenka με την Lucia Bronzetti.

Το παιχνίδι μπορεί να ήταν σύντομο, μιας και η Sabalenka το καθάρισε σε 61 λεπτά, ο σκηνοθέτης όμως εντόπισε την αξιολάτρευτη πιτσιρίκα, που ξαφνικά έγινε διάσημη σε λίγα λεπτά, αφού το πρόσωπό της γέμισε την οθόνη του σταδίου και τις οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει, ήταν πως είχε ντυθεί από πάνω μέχρι κάτω σαν την Sabalenka, ενώ είχε ζωγραφισμένο στο χέρι της ακόμα και το διάσημο τατουάζ που έχει η Λευκορωσίδα, μια τίγρη.

Ως εκ τούτου, την πρόσεξε και η ίδια η Sabalenka, που μετά τον αγώνα της ζήτησε να κατέβει για να την γνωρίσει. Ακολούθησαν πολύ όμορφες σκηνές, με τη μικρή φαν να δωρίζει στην αγαπημένη της τενίστρια ένα λούτρινο τιγράκι και εκείνη να της δίνει μια τεράστια αγκαλιά και να της υπογράφει μια μεγάλη μπάλα.

"Σημαίνουν πολλά για μένα αυτές οι στιγμές, είναι ο λόγος που με κάνει να συνεχίζω. Το να βλέπω ότι μια νέα γενιά έρχεται και παίρνει έμπνευση από εμένα. Παράλληλα όλο αυτό μου δίνει και μένα έμπνευση", είπε η Sabalenka στην on-court συνέντευξή της δευτερόλεπτα μετά, ενώ απηύθυνε το λόγο και στο κορίτσι: "Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι τόσο γλυκιά! Εύχομαι να βρεθείς σ' αυτό το επίπεδο σύντομα."

Και στη συνέντευξη Τύπου της Sabalenka αναφέρθηκε η μικρή πρωταγωνίστρια της ημέρας, με κάποιον από τους δημοσιογράφους να ρωτάει τη Λευκορωσίδα τενίστρια πότε κατάλαβε την παρουσία της: "Ήταν πολύ γλυκιά στιγμή. Απλά κοίταξα πάνω στη γιγαντοοθόνη και είδα μια 'mini-me'! Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποια να είναι ντυμένη ολόιδια με μένα και να έχει και ένα μικρό τατουάζ τίγρη. Πόσο γλυκό είναι αυτό; Ήταν τόσο αξιολάτρευτο! Μου δίνει κίνητρο το ότι μπορώ να εμπνέω τη νέα γενιά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots