Εύκολα η Gauff - επόμενη η Svitolina (vids)

 
Εύκολα η Gauff - επόμενη η Svitolina (vids)
© Darren Carroll/USTA
tn team Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 3:54

H Coco Gauff δεν δυσκολεύτηκε ούτε στην αναμέτρησή της με την Tatjana Maria και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του US Open, εκεί όπου θα δώσει ένα πολύ δυνατό τεστ με την Elina Svitolina.

Ένα ακόμα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου της έκανε η Coco Gauff, η οποία συνέτριψε την Tatjana Maria με 6-4, 6-0 και πήρε μέσα σε 80 λεπτά το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Grand Slam της πατρίδας της.

Η 20χρονη Αμερικανίδα, Νο.3 στον κόσμο, έχει μόλις 6 χαμένα games στο τουρνουά μέχρι τώρα και ήδη 2 bagel, αφού στον 1ο γύρο είχε κερδίσει με 6-2, 6-0 τη Varvara Gracheva.

Στον 3ο γύρο πάντως θα δώσει ένα πολύ δυνατό τεστ ενάντια στην Elina Svitolina, που κέρδισε την ουκρανική μάχη με την Anhelina Kalinina, της οποίας επικράτησε 6-1, 6-2.

Μια άλλη Ουκρανή, η Marta Kostyuk, επικράτησε της Harriet Dart με 7-6 (10), 6-1 και θα παίξει στον 3ο γύρο με την Emma Navarro, που κέρδισε εύκολα την Arantxa Rus με 6-1, 6-1.

Ακάθεκτη συνεχίζει και η Victoria Azarenka, που επιβλήθηκε της Clara Burel με 6-1, 6-4 και θα αντιμετωπισει στη συνέχεια τη Yafan Wang, που επικράτησε της Diane Parry με 6-0, 6-4.

Τέλος, μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Peyton Stearns εις βάρος της Νο.12 του ταμπλό, Daria Kasatkina, με 6-1, 7-6 (3). Στον 3ο γύρο η Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει την Donna Vekic, που απέκλεισε την Greet Minnen με 7-5, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots