Το φόρεμα της Osaka που έκλεψε την παράσταση (pics+vid)

 
Το φόρεμα της Osaka που έκλεψε την παράσταση (pics+vid)
© Heather Khalifa/USTA
tn team Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 16:14

H Naomi Osaka έχει μπει πολύ δυνατά στο US Open, όπου επέστρεψε μετά από 2 χρόνια, εκτός όμως από την απόδοσή της στο γήπεδο, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και με την πολύ ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή που έκανε.

Αρκετή συζήτηση έφερε η πρώτη εμφάνιση της Osaka στο US Open μετά από 2 χρόνια, που έγινε την Τρίτη στο Louis Armstrong Stadium.

Κι αυτό γιατί η 2 φορές πρωταθλήτρια, έκλεψε την παράσταση με το outfit της, δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας Yoon Ahn, σε συνεργασία με την Nike. Τα vibes αυτού του outfit θύμισε σε όλους Serena Williams, που συνήθιζε να κάνει ανάλογες εντυπωσιακές εμφανίσεις και να αποτελεί fashion icon.

Το outfit της Osaka αποτελείται από ένα σατέν bomber με έναν τεράστιο φιόγκο στο πίσω μέρος, που συνδυάζεται με μια φαρδιά τούλινη φούστα. Αυτή είναι η ενδυμασία για το ζέσταμα, καθώς στον αγώνα η Osaka αφαίρεσε το bomber και φάνηκε καλύτερα και ο μικρότερος λευκός φιόγκος που βρίσκεται στο πίσω μέρος του top της.

Όπως εξήγησε η Yoon, η πρόθεσή της ήταν να αναδείξει την Ιαπωνία, τη χώρα από την οποία κατάγονται και οι δυο, καθώς και τις ιαπωνικές υποκουλτούρες.

Το εγχείρημα πάντως πέτυχε, αφού το outfit της Osaka ήταν αυτό που ξεχώρισε στο τουρνουά και έφερε μεγάλο ενδιαφέρον και στον κόσμο της μόδας.

Επιπλέον, η Osaka σημείωσε εντυπωσιακή επιστροφή και στο αγωνιστικό κομμάτι του US Open, καθώς απέκλεισε στον 1ο γύρο τη Νο.10 του ταμπλό, Jelena Ostapenko, με 6-3, 6-2. Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Karolina Muchova.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots