Νέος περίπατος για την Swiatek (vid)

 
Νέος περίπατος για την Swiatek (vid)
© Darren Carroll/USTA
tn team Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 22:43

H Iga Swiatek πραγματοποίησε νέο περίπατο στο Arthur Ashe Stadium, χάνοντας μόλις ένα game από τη Ena Shibahara.

Μόλις 65 λεπτά έμεινε στο court η Iga Swiatek, η οποία ισοπέδωσε την Ena Shibahara με 6-0, 6-1 και πήρε μια άνετη πρόκριση για τον 3ο γύρο του US Open.

Η κορυφαία παίκτρια του κόσμου είχε μόλις 6 αβίαστα λάθη σε όλο τον αγώνα, έναντι 28 της Γιαπωνέζας, ενώ είχε και περισσότερους winners από την αντίπαλό της την ίδια στιγμή, 13 έναντι 9.

Τελείωσε επίσης το ματς έχοντας κερδίσει περισσότερους από τους διπλάσιους πόντους από τη Shibahara, 60 έναντι μόλις 29!

Καμία έκπληξη λοιπόν δεν προξενεί το τελικό σκορ, με την 23χρονη Πολωνή να συνεχίζει την πορεία της και στον 3ο γύρο του US Open να περιμένει μια εκ των Anastasia Pavlyuchenkova και Elisabetta Cocciaretto.

Στη φάση των "32" προκρίθηκε και η Jasmine Paolini, η οποία είδε την Karolina Pliskova να εγκαταλείπει στο 1ο κιόλας game της αναμέτρησής τους, στον 3ο πόντο για την ακρίβεια, εξαιτίας τραυματισμού. Στην επόμενη φάση η Paolini θα αντιμετωπίσει τη Yulia Putintseva, που απέκλεισε την Xinyu Wang με 6-1, 7-6 (4).

Άνετη νίκη για την Beatriz Haddad Maia, που επιβλήθηκε της Sara Sorribes Tormo με 6-2, 6-1 και θα παίξει στη συνέχεια με την Anna Kalinskaya, που νίκησε την Anna Bondar με 6-2, 6-4.

Η Sara Errani συνεχίζει την πορεία της με νέα πολύ καλή νίκη εις βάρος της Caroline Dolehide με 7-5, 7-5 και θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο την Diana Shnaider, Νο.18 στο ταμπλό, που έβγαλε εκτός την Clara Tauson με 6-4, 6-4.

Τέλος, η Ashlyn Krueger έβγαλε έξω τη Mirra Andreeva, Νο.21 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4, ενώ η Jessica Bouzas Maneiro απέκλεισε τη Νο.31 του ταμπλό, Katie Boulter, με 7-5, 7-5. Η Bouzas Maneiro θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Jessica Pegula, που βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και επιβλήθηκε της Sofia Kenin με 7-6 (4), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots