Κύργιος: "Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί" (vid)

 
Κύργιος: "Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί" (vid)
© Garrett Ellwood/USTA
tn team Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 - 16:13

O Νικ Κύργιος είχε ένα νέο μήνυμα να μοιραστεί για την υπόθεση του Jannik Sinner, συνεχίζοντας να τροφοδοτεί αυτή τη νέα κόντρα που έχει ανοίξει.

Ο Sinner ρωτήθηκε στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στο US Open για το ενδεχόμενο να του πάρει συνέντευξη ο Κύργιος, ο οποίος είχε την εντονότερη αντίδραση από τα μέλη της τενιστικής κοινότητας, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση ντόπινγκ του Ιταλού στο Indian Wells.

"Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό που είπε. Όλοι είναι ελεύθεροι να πουν ό,τι θέλουν και είναι εντάξει. Αν συμβεί αυτό θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Δεν ξέρω τι να πω, ίσως πω κάτι τώρα και οι αντιδράσεις είναι διαφορετικές επειδή ζεις αυτή τη στιγμή. Πάντα είμαι χαλαρός και ξεχνάω γρήγορα. Όπως είπα όλοι είναι ελεύθεροι να πουν ό,τι θέλουν κι έτσι έχουν τα πράγματα", είπε σε αρκετά ήπιο τόνο ο Sinner.

Ο Κύργιος βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει κάτω από το βίντεο της απάντησης του Ιταλού και να εκφράσει τη γνώμη του, πως αυτό που κάνει είναι να μιλάει εκ μέρους μιας σημαντικής μερίδας αθλητών που νιώθουν αδικημένοι και πως δεν θα σωπάσει.

"Ως αθλητές, χρησιμοποιούμε το βήμα που έχουμε για να σιγουρευτούμε πως τα πράγματα θα είναι δίκαια και ίσα. Αυτό είναι το μόνο που έκανα. Κάποιοι παίκτες είναι θυμωμένοι. Ξέρουμε πως ο Sinner είναι εκπληκτικός παίκτης και ένας από τους πρωταγωνιστές του αθλήματος. Αλλά αν περιμένετε να μείνουμε σιωπηλοί, δεν θα το κάνουμε."

Μάλλον πάντως το ESPN δεν πρόκειται να στείλει τον Κύργιο για να πάρει on-court συνέντευξη από τον Sinner, αφού σίγουρα θα είναι μια πολύ αμήχανη στιγμή και για τους δυο.

Όσο για τη μάχη της κερκίδας, μάλλον την χάνει ο Κύργιος, αφού τα περισσότερα από τα σχόλια στη δημοσίευση είναι υπέρ του Ιταλού, θεωρώντας πως ο Κύργιος είναι εκτός θέματος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots