Παραμένει σε τροχιά υπεράσπισης η Gauff (vid)

 
Παραμένει σε τροχιά υπεράσπισης η Gauff (vid)
© Garrett Ellwood/USTA
tn team Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 - 21:16

H Coco Gauff βρέθηκε πίσω με σετ, όμως βρήκε τον τρόπο να κερδίσει την Elina Svitolina και διατηρείται σε τροχιά υπεράσπισης τίτλου στο US Open.

Συνεχίζει να διεκδικεί την παραμονή της στο θρόνο του US Open η Coco Gauff, η οποία πέρασε την πολύ δύσκολη δοκιμασία της Elina Svitolina, της οποίας επικράτησε με 3-6, 6-3, 6-3.

Η 20χρονη Αμερικανίδα, η οποία πέρσι τέτοια εποχή κέρδιζε τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας της σ' αυτό το γήπεδο, τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Svitolina, που έκανε το πρώτο break του ματς στο 8ο game του 1ου σετ και προηγήθηκε με 5-3.

Και το 2ο σετ είχε μόνο ένα break, αλλά αυτή τη φορά το έκανε η Gauff, η οποία μάλιστα έσβησε το πρώτο break point του σετ στο 5ο game, πέρασε μπροστά με 3-2 και στο επόμενο game έκανε εκείνη το break για να προηγηθεί με 4-2.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα δεν απειλήθηκε ξανά η νεαρή Αμερικανίδα, η οποία προηγήθηκε μέχρι και με 5-1 στο 3ο σετ, πριν το κλείσει στο 9ο game τελικά, έπειτα από 2 ώρες και 3 λεπτά παιχνιδιού.

Στον 4ο γύρο η Gauff θα έχει ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Emma Navarro, που απέκλεισε τη Marta Kostyuk με 6-4, 4-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots