Η προπόνηση του Στέφανου με τον Roger (pics+vid)

 
Η προπόνηση του Στέφανου με τον Roger (pics+vid)
Η προπόνηση του Στέφανου με τον Roger (pics+vid)
tennisnews team Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 - 23:21

O Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να έχασε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Roger Federer στο Centre Court του Wimbledon, αλλά πριν αποχωρήσει από το Λονδίνο, πέρασε μερικές μοναδικές στιγμές κάνοντας κοινή προπόνηση με τον σπουδαίο Ελβετό τενίστα. Δείτε βίντεο από την προπόνηση και τη συμβουλή που έδωσε ο Roger στον 19χρονο Στέφανο.

"Oι νίκες λύνουν πολλά προβλήματα", ήταν το μήνυμα που έδωσε στον Στέφανο Τσιτσιπά ο Federer, ο οποίος συχνά επιλέγει να προπονείται και να συμβουλεύει τους νέους και ανερχόμενους αστέρες του αθλήματος.

Ήταν μια υπέροχη μέρα για τον Στέφανο, που είχε τη μοναδική εμπειρία να βοηθήσει τον κάτοχο 18 Grand Slam τίτλων με την προπόνησή του στο All England Club, λίγες ώρες πριν την αναμέτρησή του με τον Dusan Lajovic για τον 2ο γύρο του Wimbledon.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος, ο οποίος μπήκε στο Wimbledon μέσα από τα προκριματικά, ήταν εκείνος που ηττήθηκε από τον Lajovic στον 1ο γύρο, με αποτέλεσμα να χάσει μια καλή ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά από 15.000 φίλους του τένις, αλλά και μπροστά από εκατομμύρια τηλεθεατές, απέναντι στον σπουδαιότερο τενίστα του Wimbledon.

Εννοείται πως δεν υπάρχει απογοήτευση, αλλά μόνο υπερηφάνεια για το νέο επίτευγμα του Έλληνα τενίστα, που ένα μήνα πριν κλείσει τα 19, έφτασε σε άλλη μια πολύ σημαντική διάκριση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots