Wimbledon με κόσμο το 2021

 
All England Lawn Tennis Club
All England Lawn Tennis Club Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 17:40

Το Wimbledon αναμένεται να διεξαχθεί ξανά μετά από το 2019 το ερχόμενο καλοκαίρι και μάλιστα θα υπάρχει και έντονη παρουσία θεατών, ενδεχομένως και 100% πληρότητα, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό Boris Johnson!

To Wimbledon ακυρώθηκε για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο εξαιτίας της πανδημίας το 2020, όμως το 2021 αναμένεται να επιστρέψει και μάλιστα να έχει και κόσμο στις κερκίδες.

Με το πλάνο εμβολιασμού να πηγαίνει καλά μέχρι στιγμής στη Μεγάλη Βρετανία, ο Boris Johnson ανακοίνωσε πως από τις 17 Μαΐου κι έπειτα, τα αθλητικά στάδια θα ανοίξουν και πάλι για τον κόσμο και θα μπορούν να φιλοξενούν έως και 10.000 θεατές.

Όσον αφορά το Wimbledon, το οποίο δε θα αρχίσει πριν τις 21 Ιουνίου, ενδέχεται να επιτραπεί ακόμα και 100% πληρότητα, σύμφωνα με τις χθεσινές κυβερνητικές ανακοινώσεις.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις τελευταίες ανακοινώσεις. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί με την κυβέρνηση και με τις ομοσπονδίες και έχουμε τη φιλοδοξία να έχουμε ξανά κόσμο στο τουρνουά μας το καλοκαίρι", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Wimbledon.

"Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την διεξαγωγή του τουρνουά κάτω από όλα τα πιθανά σενάρια, για πληρότητα στο 100%, για μειωμένη πληρότητα ή ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ενεργήσουμε γρήγορα σε κάθε περίπτωση και να είμαστε ευέλικτοι, ανάλογως με το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Ο εμβολιασμός είναι πολύ ελπιδοφόρος, αλλά πιστεύουμε και ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αυτή τη στιγμή", καταλήγει η ανακοίνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots