Τσιτσιπάς: "Η πρώτη φορά που είχα εύκολο ματς" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Η πρώτη φορά που είχα εύκολο ματς" (vid)
© AELTC
tn team Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 - 20:13

O Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε να περάσει από δυο πρωταθλητές Grand Slam, για να παίξει ένα σχετικά εύκολο ματς, που μπόρεσε να τελειώσει στα 3 σετ.

"Ήταν η πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα που ήταν εύκολο για μένα. Πήρε 14 μέρες στον Νώε να φτιάξει την Κιβωτό και στα τελευταία δυο ματς φάνηκε λες και έκανα κάτι παρόμοιο. Έπαιξα 4 μέρες τους 2 αγώνες με τη βροχή. Αλλά γίνεται πολύ ευκολότερο όταν επιστρέφεις εδώ και νιώθεις την αγάπη του κόσμου", είπε μετά τον αγώνα στην on-court συνέντευξη που έδωσε ο Τσιτσιπάς.

Για την ανατροπή στο 2ο σετ, όπου βρέθηκε πίσω με 1-3 και έσωσε 2 break points για το 1-4, είπε: "Το 2ο σετ ήταν πολύ σημαντικό. Αν δεν βρεις τις λύσεις μπορεί να γίνει 1-1 και μετά τα πάντα αλλάζουν, ακόμα και στον ψυχολογικό τομέα. Είμαι περήφανος με τον εαυτό μου, γιατί δεν τα παράτησα σε εκείνο το σημείο. Στο tie-break ένιωσα το momentum να αλλάζει και ήξερα πως μπορούσα να το κερδίσω."

Για το πως νιώθει μετά από την 5η συνεχόμενη μέρα που έπαιξε τένις: "Το σώμα μου δεν είναι όσο φρέσκο θα μπορούσε να είναι, ένιωσα λίγο τους μηρούς μου σήμερα και ήξερα πως χρειαζόταν να κάνω προσεκτικές κινήσεις γιατί έτρεξα πολύ αυτές τις μέρες. Από ένα σημείο κι έπειτα όμως από την αδρεναλίνη τα ξέχασα όλα και ένιωσα σα να ξεκινάει μόλις το τουρνουά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots