WTA
Έχασε στις λεπτομέρειες η Λένα

 
Έχασε στις λεπτομέρειες η Λένα
Έχασε στις λεπτομέρειες η Λένα
tennisnews team Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 - 11:28

Η Λένα Δανιηλίδου ήταν πολύ κοντά σε μια σημαντική πρόκριση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Ίμολα, έχασε όμως προβάδισμα με δύο break στο 3ο σετ και τελικά γνώρισε την ήττα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα παραμείνει στην πόλη της Ιταλίας, καθώς έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στα διπλά.

Η Λένα Δανιηλίδου πραγματοποίησε μια καλή προσπάθεια αυτή την εβδομάδα στην Ίμολα. Ξεκίνησε την πορεία της από τα προκριματικά του Internazionali Di Imola, όπου πέτυχε δύο νίκες χωρίς να χάσει σετ.

Μπήκε στο κυρίως ταμπλό και το βράδυ της Δευτέρας αντιμετώπισε την Ιταλίδα Camilla Scala, που είναι 22 ετών και βρίσκεται στο Νο. 536 της παγκόσμιας κατάταξης. Η 33χρονη Ελληνίδα ήταν καλύτερη από την Ιταλίδα σε μεγάλο μέρος του αγώνα και ενώ ήταν πίσω με σετ, κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα διπλού break στο 3ο σετ.

Προηγήθηκε με 4-0, έχασε όμως την τεράστια ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τις "16" της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων, καθώς η Scala κέρδισε 5 games στη σειρά και "έσπασε" 3 φορές τη Λένα.

Σέρβιρε για την πρόκριση στο 10ο game, με τη Λένα να κάνει το break back και να ισοφαρίζει σε 5-5. Τελικά η Ιταλίδα κέρδισε τα δύο επόμενα games και ολοκλήρωσε τη νίκη της με 6-3, 4-6, 7-5, σε 2 ώρες και 9 λεπτά.

Η Δανιηλίδου θα παραμείνει στην Ίμολα καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την προσπάθειά της στα διπλά. Σήμερα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα, μαζί με την παρτενέρ της από την Ελβετία, Lisa Sabino, απέναντι στις Lucrezia Stefanini (Ιταλία) και Jelena Simic (Βοσνία).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots