WTA
Μπήκε δυνατά η Λένα στο Schio

 
Μπήκε δυνατά η Λένα στο Schio
Μπήκε δυνατά η Λένα στο Schio
tennisnews team Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 - 2:13

H Λένα Δανιηλίδου άνοιξε με μια πολύ καλή εμφάνιση τις υποχρεώσεις της για το τουρνουά των 10.000 δολαρίων στο Schio της Ιταλίας και απέκλεισε από τον 1ο γύρο το Νο.2 της διοργάνωσης, την Αργεντινή Victoria Bosio, με 2-0 σετ.

Η Δανιηλίδου πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα της στο GPS Mediolanum Citta' Di Schio, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, επιβλήθηκε της Victoria Bosio από την Αργεντινή, με 6-2, 7-5.

Η 33χρονη Ελληνίδα ήταν καταιγιστική στο εναρκτήριο σετ και προηγήθηκε με 5-1, για να το κατακτήσει εύκολα, με 6-2. Στο 2ο σετ προηγήθηκε με 3-1 και με 4-2, αλλά η Bosio, Νο. 2 στο ταμπλό και Νο. 405 στην παγκόσμια κατάταξη, αντέδρασε και κέρδισε τα τρία επόμενα games, για να φτάσει στο υπέρ της 5-4.

Σέρβιρε ακόμα και για την κατάκτηση του σετ, η Λένα όμως έκανε το break back και ισοφάρισε σε 5-5. Αργότερα κράτησε το σερβίς της και με νέο break ολοκλήρωσε τη μεγάλη νίκη της, σε 1 ώρα και 52 λεπτά.

Με αυτή την πειστική νίκη της στον πρώτο της αγώνα στο χωμάτινο τουρνουά των 10.000 δολαρίων της ιταλικής πόλης Schio, η Λένα προκρίθηκε στις "16" καλύτερες, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Ludmilla Samsonova, που είναι μόλις 17 ετών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots