WTA
H Colo Colo στο πλευρό της Seguel

 
H Colo Colo στο πλευρό της Seguel
H Colo Colo στο πλευρό της Seguel
tennisnews team Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 - 18:58

Πολλοί αθλητές και αθλητικοί σύλλογοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς την Daniela Seguel, που πριν δυο μέρες έχασε ξαφνικά τον πατέρα της τη στιγμή που βρισκόταν στο court και αγωνιζόταν σε έναν τελικό. Ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας μάλιστα, αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα της κηδείας και να χρηματοδοτήσει την άτυχη τενίστρια για ένα χρόνο!

Ο θάνατος του Jorge Seguel, του πατέρα της Daniela Seguel, είχε μεγάλο αντίκτυπο εντός και εκτός της τενιστικής κοινότητας. Στη Χιλή, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε μεγάλη είδηση και πολλοί αθλητές, αθλήτριες και αθλητικοί σύλλογοι της λατινοαμερικανικής χώρας εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια της 24χρονης τενίστριας.

Ένας από αυτούς που αποφάσισαν να στηρίξουν και στην πράξη την οικογένεια της άτυχης Daniela, ήταν ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ομάδας της Χιλής, Colo Colο. Ο Anibal Mosa εξήγησε πως η Seguel είναι γνωστή φίλαθλος της ομάδας του και αποκάλυψε πως θα πληρώσει τα έξοδα της κηδείας του πατέρα της.

Επιπλέον, θα χρηματοδοτήσει την καριέρα της για ένα χρόνο, δηλαδή θα πληρώσει όλα τα έξοδά της που θα προέρχονται από το τένις, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για μια παίκτρια που βρίσκεται εκτός από το Top 200 της παγκόσμιας κατάταξης (στο Νο. 233).

Τέλος, η μεγαλύτερη ομάδα της Χιλής, με 31 κερδισμένα πρωταθλήματα στο ιστορικό της, θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του επόμενου αγώνα της, που θα είναι την Τετάρτη με την Universidad Catolica, για το κύπελλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots