Τέλειο ποδαρικό για Σάκκαρη - μπροστά η Ελλάδα (vids)

 
Τέλειο ποδαρικό για Σάκκαρη - μπροστά η Ελλάδα (vids)
tennisnews team Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 - 2:46

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν "σίφουνας" στον πρώτο της αγώνα στη χρονιά, έχασε μόνο ένα game από την Daniela Seguel και με το ιδανικό της ποδαρικό έβαλε μπροστά την Ελλάδα στην πρεμιέρα της στο φετινό United Cup.

Η Σάκκαρη συνέτριψε την Seguel με 6-0, 6-1 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα και η Ελλάδα μπήκε μπροστά με 1-0 επί της Χιλής, στην πρεμιέρα της στο φετινό United Cup.

Δεν θα μπορούσε να μπει καλύτερα το 2024 για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που κυριάρχησε κατά κράτος στο 1ο σετ και κέρδισε όλα τα games, για να το κλείσει μόλις σε 25 λεπτά.

Πιο κλειστό ήταν το 2ο σετ, με την Seguel να κερδίζει το πρώτο της game για το 1-1. Έμελλε ωστόσο να είναι και το μοναδικό, αφού η Χιλιανή, Νο.671 στον κόσμο, σπατάλησε προβάδισμα με 40-0 και το πλήρωσε, με τη Σάκκαρη να κάνει νέο break και να προηγείται με 3-1.

Κάπου εκεί η Seguel "λύγισε" για τα καλά και σ' αυτό το σετ και η Σάκκαρη δεν είχε πρόβλημα να το κλείσει με 6-1, "κλειδώνοντας" τον πρώτο πόντο της ελληνικής ομάδας έπειτα από 68 λεπτά στην Ken Rosewall Arena.

Η Ελλάδα έκανε το 1-0 επί της Χιλής και χρειάζεται μια ακόμα νίκη στα δυο επόμενα παιχνίδια, για να πάρει και την 1η της νίκη στο φετινό τουρνουά. Θυμίζουμε πως πέρσι, στο πρώτο United Cup της ιστορίας, η ομάδας μας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Στο δεύτερο ματς, που θα είναι το μονό ανδρών, είναι προγραμματισμένο να αναμετρηθούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Nicolas Jarry, ωστόσο ο Τσιτσιπάς παραμένει αμφίβολος εξαιτίας του τραυματισμού του στη μέση και είναι πιθανό να έχουμε αντικατάσταση τελευταίας στιγμής και να μπει στη θέση του ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

UPDATE: Ο Στέφανος Σακελλαρίδης θα αντικαταστήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots