WTA
Κάτι παραπάνω από handshake (vid)

 
Κάτι παραπάνω από handshake (vid)
Κάτι παραπάνω από handshake (vid)
tennisnews team Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 15:05

Οι Alison Van Uytvanck και Greet Minnen, οι οποίες είναι ζευγάρι τα τρια τελευταία χρόνια, τέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε επίσημο αγώνα και μοιράστηκαν κάτι παραπάνω από μια απλή χειραψία μετά το ματς.

Οι Van Uytvanck και Minnen, που αμφότερες είναι από το Βέλγιο, είναι παρτενέρ στα διπλά στο τένις, αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Δεν έκρυψαν ποτέ τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και άρχισαν να βγαίνουν το 2016.

Χθες αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι στο Καρλσρούη της Γερμανίας και μετά το τέλος του αγώνα, αντάλλαξαν κι ένα φιλί μετά την καθιερωμένη χειραψία, σε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή στιγμή. 

"Περάσαμε πολύ καλά στο court. Είναι διασκεδαστικό να παίζω μαζί της. Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα, για να βελτιώσουμε τα παιχνίδια μας", δήλωσε η Van Uytvanck, που κέρδισε το ματς με 6-4, 1-6, 6-1.

Ήταν ένας αγώνας για τον 1ο γύρο του Karlsruhe Open, που ανήκει στην κατηγορία 125K series της WTA. Στον 2ο γύρο του Καρλσρούη, η Van Uytvanck θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Laura Ioana Paar.

"Υποστηρίζω τις παίκτριες που κάνουν coming out και θα ήθελα να το κάνουν περισσότερες. Δεν μπορώ όμως να είμαι μόνη μου σε αυτό", συμπλήρωσε η Van Uytvanck.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots