Σαρωτική Ostapenko, εκτός η Muguruza

 
Jelena Ostapenko
Jelena Ostapenko © AELTC
tn team Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 19:37

H Jelena Ostapenko επιβεβαίωσε και σήμερα την καλή της αγωνιστική κατάσταση και κέρδισε εύκολα τη Yanina Wickmayer, για να μπει στις "32" καλύτερες του Wimbledon. Εκτός έμεινε η Garbine Muguruza και η Emma Raducanu.

Μόλις 72 λεπτά έμεινε στο court η Jelena Ostapenko, η οποία συνέτριψε τη Yanina Wickmayer με 6-2, 6-2, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε κατά κράτος.

Η 25χρονη Λετονή, ημιφιναλίστ στο Wimbledon το 2018, πέτυχε 45 winners και έκανε 28 αβίαστα λάθη σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο μια εκ των Elisabetta Cocciaretto και Irina-Camelia Begu, ενώ θυμίζουμε πως έχει πιθανή αντίπαλη τη Μαρία Σάκκαρη στον 4ο γύρο.

Στο μεταξύ, μετά τον αποκλεισμό της Anett Kontaveit είχαμε και τον αποκλεισμό της Garbine Muguruza, Νο.9 στο ταμπλό, που ηττήθηκε από την Greet Minnen με 6-4, 6-0, σε έναν από τους αγώνες που εκκρεμούσαν από τον 1ο γύρο.

Η Νο.10 του ταμπλό, Emma Raducanu, ηττήθηκε σήμερα στο Centre Court από την Caroline Garcia με 6-3, 6-3 για τον 2ο γύρο. Στον 3ο γύρο η Γαλλίδα θα αντιμετωπίσει τη Shuai Zhang, Νο.33 στο ταμπλό, που νωρίτερα κέρδισε τη Marta Kostyuk με 7-6 (6), 6-2.

Πλέον 4 είναι οι παίκτριες από τις 10 πρώτες seeders που δεν συνεχίζουν στο τουρνουά, αφού έχει αποκλειστεί από τον 1ο γύρο και η Danielle Collins, Νο.7 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots