Συντριβή από το Νο.97 του κόσμου για την Kontaveit! (vid)

 
Jule Niemeier
Jule Niemeier © AELTC
tn team Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 16:15

H Anett Kontaveit, Νο.2 στο ταμπλό των γυναικών, έμεινε εκτός 3ου γύρου στο Wimbledon, γνωρίζοντας μάλιστα τη συντριβή σε λιγότερο από μια ώρα από τη Νο.97 της παγκόσμιας κατάταξης, Jule Niemeier.

Με μια μεγάλη έκπληξη ξεκίνησε ο 2ος γύρος των γυναικών στο Wimbledon, αφού η Νο.2 του ταμπλό, Anett Kontaveit, υπέστη βαριά ήττα από την Jule Niemeier, με 6-4, 6-0, σε 58 μόλις λεπτά αγώνα.

Η Kontaveit, η οποία βρίσκεται στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης χάρη στο εκπληκτικό τελευταίο 12μηνο της, ήταν απογοητευτική σήμερα και έκανε 24 αβίαστα λάθη σε ένα σύντομο ματς, ενώ είχε μόλις 7 winners.

Η 22χρονη Niemeier από τη Γερμανία, η οποία πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα το ντεμπούτο της στο Wimbledon και σήμερα προκρίθηκε για 1η φορά στον 3ο γύρο ενός Grand Slam, είχε 13 winners και 13 αβίαστα λάθη, δεν απειλήθηκε με break point και αξιοποίησε και τις 4 ευκαιρίες που είχε για να κάνει break.

Στον 3ο γύρο η Niemeier θα περιμένει μια παίκτρια από το ουκρανικό ντέρμπι, μεταξύ της Anhelina Kalinina και της Lesia Tsurenko.

Στο μεταξύ, ο αποκλεισμός της Kontaveit σημαίνει πια πως η Μαρία Σάκκαρη είναι η παίκτρια με το καλύτερο rank στο τελευταίο τέταρτο του ταμπλό, επομένως δεν μπορεί να συναντήσει άλλη Top 5 τενίστρια πριν τα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots