Αυλαία με βροχή στο Wimbledon!

 
Αυλαία με βροχή στο Wimbledon!
© AELTC
tn team Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 - 16:24

Η βροχή έκανε την εμφάνισή της το μεσημέρι της πρώτης ημέρας του Wimbledon και η δράση έχει διακοπεί προσωρινά σε όλα τα γήπεδα του All England Club.

Στα δυο μεγάλα γήπεδα, το Centre Court και το Νο.1 Court, το τένις θα συνεχιστεί σε λίγα λεπτά, απλά καλύφθηκε το χορτάρει και σταμάτησαν τα ματς μέχρι να κλείσουν οι οροφές.

Στο Centre Court o Djokovic πήρε το 1ο σετ από τον Cachin με 6-3, ενώ στο Νο.1 Court η Iga Swiatek κερδίζει με σετ και με break την Zhu, στο 6-1, 4-3.

Στα υπόλοιπα γήπεδα τα ματς έχουν σταματήσει μέχρι νεοτέρας, με την πρόβλεψη να μην είναι και τόσο καλή, αφού η βροχή αναμένεται να ηρεμήσει ή και να σταματήσει εντελώς μετά τις 18:00 τοπική ώρα (20:00 Ελλάδας).

Αρκετοί πάντως απ' αυτούς που βγήκαν πάντως νωρίς και έπαιξαν στα πρώτα ματς της 1ης ημέρας πρόλαβαν τη βροχή, όπως ο Andrey Rublev, που κέρδισε τον Max Purcell με 6-3, 7-5, 6-4, ή οι Victoria Azarenka, Petra Martic, Jessica Pegula και Veronika Kudermetova στις γυναίκες, που εξασφάλισαν ήδη από ένα εισιτήριο για τον 2ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots