WTA
Νίκες για Sabalenka και Garcia, εκτός η Kvitova (vids)

 
Νίκες για Sabalenka και Garcia, εκτός η Kvitova (vids)
© Jimmie48/WTA
tn team Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 22:09

H Aryna Sabalenka και η Caroline Garcia ξεκίνησαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στη Μαδρίτη, ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, με την Petra Kvitova να αποχαιρετά πρόωρα το τουρνουά.

Η Sabalenka κέρδισε την Sorana Cirstea με 6-4, 6-3, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη σημερινή μέρα στο Caja Magica και στο τουρνουά της Μαδρίτης. Η φορμαρισμένη Λευκορωσίδα, Νο.2 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο την Camila Osorio, που νωρίτερα είχε αποκλείσει την Marta Kostyuk με 3-6, 6-4, 6-3.

Στις "32" μπήκε και η Caroline Garcia, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Yulia Putintseva με 6-3, 6-4. Η Garcia θα παίξει στον 3ο γύρο με την Mayar Sherif, που απέκλεισε την Anhelina Kalinina με 6-2, 7-6 (3).

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της η Paula Badosa, που απέκλεισε την Elisabeta Cocciaretto με 6-3, 4-6, 6-4 και επιβεβαίωσε την πολύ δύσκολη μονομαχία της με την Coco Gauff στον 3ο γύρο. Η νεαρή Αμερικανίδα απέκλεισε μια άλλη Ισπανίδα σήμερα, την Irene Burillo Escorihuela, με 6-4, 6-1.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τη Jelena Ostapenko, που συνέτριψε τη Linda Fruhvirtova με 6-0, 6-3 και θα παίξει στον 3ο γύρο με τη Liudmila Samsonova, που κέρδισε τη Maryna Zanevska με 6-2, 6-3.

Τέλος, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις από τη μέρα, αφού εκτός από τη μεγάλη νίκη της 15χρονης Mirra Andreeva επί της Beatriz Haddad Maia, είχαμε και τον αποκλεισμό της Νο.10 του ταμπλό και 3 φορές πρωταθλήτρια στη Μαδρίτη, Petra Kvitova, που ηττήθηκε έπειτα από τη Jule Niemeier, με 7-6 (9), 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots