WTA
Η Na Li δώρισε 430.000 δολάρια για τον κορωνοϊό!

 
Na Li
Na Li © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - 17:01

Η Na Li πραγματοποίησε μια πολύ γενναιόδωρη προσφορά για την καταπολέμηση της νέας επιδημίας του κορωνοϊού στην πατρίδα της, την Κίνα.

Σύμφωνα με την WTA, η Hall of Famer και κάτοχος 2 Grand Slam τίτλων, δώρισε το πολύ γενναιόδωρο ποσό των 430.000 δολαρίων, σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει αφοσιωθεί στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Η Na Li είναι από το Ουχάν, την πόλη όπου βρέθηκε ο ιός για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο και ανήκει στην επαρχία Χουμπέι, όπου έχουν καταγραφεί έως τώρα 116 θάνατοι. Συνολικά έχουν καταγραφεί 1.380 νεκροί από την επιδημία.

Βοήθεια θέλει να προσφέρει και η Qiang Wang, που είναι η κορυφαία τενίστρια της Κίνας αυτή τη στιγμή. Η 27χρονη Wang, η οποία βρίσκεται στο Νο.27 της παγκόσμιας κατάταξης, ανακοίνωσε πως θα δωρίζει 140 δολάρια για κάθε παιχνίδι που κερδίζει στα επόμενα 6 τουρνουά που θα αγωνιστεί, συμπεριλαμβανομένου και του Thailand Open αυτής της εβδομάδας.

"Η Κίνα είναι η πατρίδα μου και προφανώς είναι δύσκολο για μένα και για όλους αυτούς τους ανθρώπους", δήλωσε η Wang στην επίσημη ιστοσελίδα της WTA.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots