WTA
Εκτός Indian Wells Halep και Kerber

 
Εκτός Indian Wells Halep και Kerber
Εκτός Indian Wells Halep και Kerber
tennisnews team Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 - 14:12

Δυο μεγάλες απουσίες από το Indian Wells ανακοινώθηκαν σήμερα, καθώς δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο πρώτο Premier Mandatory της χρονιάς τόσο η Simona Halep, όσο και η Angelique Kerber.

"Είμαι πολύ απογοητευμένη που πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το 2020 BNP Paribas Open. Δυστυχώς, ο τραυματισμός στο πόδι που είχα πριν από το Ντουμπάι, ακόμα μου δημιουργεί προβλήματα και δεν θα είμαι σε θέση να αναρρώσω εγκαίρως για το Indian Wells", είπε η πρωταθλήτρια του 2015, Simona Halep.

Η 28χρονη Ρουμάνα κατέκτησε το τουρνουά του Ντουμπάι, όμως την αμέσως επόμενη εβδομάδα απέσυρε τη συμμετοχή της από το Qatar Total Open της Ντόχας, εξαιτίας του τραυματισμού της.

"Είναι αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά της τενιστικής σεζόν για μένα και είμαι πολύ λυπημένη που θα το χάσω. Ανυπομονώ όμως να επιστρέψω σε αυτό, το 2021", πρόσθεσε η κάτοχος 2 Grand Slam τίτλων.

Εκτός Indian Wells θα μείνει και η Angelique Kerber, η οποία αντιμετωπίζει επίσης έναν τραυματισμό: "Η υπομονή μου δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες, καθώς εξακολουθώ να αναρρώνω από τον τραυματισμό μου στο αριστερό πόδι. Ήλπιζα να είμαι έτοιμη εγκαίρως για το Indian Wells και το Μαϊάμι, αλλά η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να περιμένω και να ξεκουραστώ. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο court!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots