WTA
Gauff: "Καλύτερα συνεχόμενα παρά καθόλου"

 
Gauff: "Καλύτερα συνεχόμενα παρά καθόλου"
Gauff: "Καλύτερα συνεχόμενα παρά καθόλου"
tennisnews team Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 - 6:06

Η Coco Gauff εξήγησε πως η απόφαση του Roland Garros να μεταφέρει το τουρνουά τον Σεπτέμβριο δεν είναι και το ιδανικότερο σενάριο, αλλά το προτιμάει από το να μην παίξει καθόλου στο Παρίσι για φέτος.

Πολλά ακούστηκαν μετά την αιφνίδια ανακοίνωση του Roland Garros να μεταφέρει το φετινό τουρνουά από τον Μάιο στον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου.

Παίκτες και διοργανώσεις άσκησαν κριτική στην FFT επειδή η απόφαση πάρθηκε μονομερώς και η ανακοίνωση βγήκε δίχως ενημέρωση. Να σημειωθεί πως οι νέες ημερομηνίες του Roland Garros συμπίπτουν με το Laver Cup στο ανδρικό καλαντάρι και με το Wuhan Open στο γυναικείο, ενώ θα αρχίσει μόλις μια εβδομάδα μετά το τέλος του US Open.

Δεν ήταν ωστόσο όλα τα σχόλια αρνητικά. Ο Andrey Rublev πρόσφατα πήρε θέση και είπε πως η ανακοίνωση μπορεί να ήρθε ξαφνικά, αλλά είναι καλύτερο από το να μη γινόταν καθόλου. Το ίδιο υποστήριξε και η Gauff, η οποία δήλωσε πως προτιμά να αγωνιστεί στο US Open και στο Roland Garros συνεχόμενα, από το να μην παίξει καθόλου.

"Προτιμώ να παίξω σε δυο συνεχόμενα Grand Slam, παρά να μην παίξω καθόλου σε Grand Slam. Αυτή θα είναι κατά κάποιο τρόπο η απάντηση για όλους. Δεν είναι το ιδανικότερο σενάριο, αλλά έτσι είναι", είπε χαρακτηριστικά η Gauff, η οποία στα 16 της μόλις χρόνια βρίσκεται στο Νο.52 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots