WTA
"Χωρίς εμβόλιο δεν θα έχει τένις"

 
"Χωρίς εμβόλιο δεν θα έχει τένις"
"Χωρίς εμβόλιο δεν θα έχει τένις"
tennisnews team Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 - 15:58

Την πεποίθησή της πως το tour δεν θα καταφέρει να επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, εξέφρασε η Amelie Mauresmo.

"Νομίζω πως πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή και να διαγράψουμε τη σεζόν του 2020 στο τένις. Το διεθνές tour, σημαίνει πως παίκτες απ' όλες τις εθνικότητες, μαζί με τις ομάδες τους και τους φιλάθλους, είναι όλοι αυτοί που κρατάνε τα τουρνουά αυτά ζωντανά. Χωρίς εμβόλιο δεν έχει τένις", έγραψε στο Twitter η Mauresmo.

Το tour αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναστολή μέχρι τις 8 Ιουνίου. Πολύ δύσκολα όμως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα "σωθεί" η σεζόν του γρασιδιού, που ξεκινάει εκείνη τη μέρα.

Το Wimbledon αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα για να αποφασιστεί η τύχη του τουρνουά, παρόλο που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στο τέλος του Ιουνίου, καθώς η κατάσταση φαίνεται πως δύσκολα θα έχουμε δράση τους μήνες του καλοκαιριού.

Μάλιστα, επειδή το τένις στηρίζεται στα ταξίδια, που προφανώς θα είναι ένα από τα μέτρα της κρίσης που θα αρθούν τελευταία, ο πρόεδρος της Tennis Australia, Craig Tiley, βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτούς που πιστεύουν πως θα είναι πολύ δύσκολο να δούμε γενικά κάποιο τουρνουά εντός του 2020!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots