WTA
Flipkens: "Είχαμε φιληθεί με τον Nadal"

 
Flipkens: "Είχαμε φιληθεί με τον Nadal"
Flipkens: "Είχαμε φιληθεί με τον Nadal"
tennisnews team Σάββατο, 09 Μαϊος 2020 - 11:20

H Kisten Flipkens ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως παλιότερα είχε μια σύντομη σχέση με τον κάτοχο 19 Grand Slam τίτλων, Rafael Nadal.

Αρκετό καιρό πριν γνωρίσει τη Xisca Perello, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία 15 χρόνια (!), ο Rafael Nadal είχε κάνει κάτι με την Kirsten Flipkens, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η 34χρονη Βελγίδα, η οποία είναι λίγους μήνες μεγαλύτερη από τον Rafa και, όπως και ο Ισπανός, πρωταγωνιστούσε στα juniors σε παγκόσμιο επίπεδο, είπε πως υπήρξε ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους όταν ήταν μικροί, αλλά δεν εξελίχθηκε σε κάτι σοβαρό.

"Έχουμε την ίδια ηλικία, μεγαλώσαμε μαζί. Είχαμε και κάτι μαζί, όταν ήμασταν 14 χρονών. Αλλά (ο Rafa) δε μιλούσε καλά αγγλικά εκείνη την εποχή και δεν κάναμε κάτι περισσότερο από το να πιαστούμε χέρι-χέρι και να μοιραστούμε ένα φιλί", είπε η Flipkens σε τηλεοπτική εκπομπή στο Βέλγιο.

Περίπου 5 χρόνια μετά, από τα 19 του, ο Nadal γνωρίστηκε με τη Xisca, την οποία παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2019 και συνολικά είναι μαζί της τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots