WTA
Μεγάλη νίκη στην Πράγα για τη Βαλεντίνη

 
Μεγάλη νίκη στην Πράγα για τη Βαλεντίνη
Μεγάλη νίκη στην Πράγα για τη Βαλεντίνη
tennisnews team Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:36

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και απέκλεισε σε λιγότερο από μια ώρα το Νο.7 του ταμπλό της Πράγας, τη Martina Trevisan, για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Prague Open.

Η Γραμματικοπούλου έχασε μόλις 3 games από την Trevisan, κερδίζοντας την 26χρονη Ιταλίδα, Νο.7 στο ταμπλό του Prague Open και Νο.153 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-2, 6-1.

Η 23χρονη Ελληνίδα, Νο.297 στην παγκόσμια κατάταξη, αξιοποίησε τα 7 από τα 8 break point που δημιούργησε στο ματς και είχε τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος του. Κέρδισε τα πρώτα 5 games του 1ου σετ και προηγήθηκε με 5-0, όπως και τα 5 τελευταία games του αγώνα, για να τον ολοκληρώσει σε 57 μόλις λεπτά!

Αυτή ήταν η 2η νίκη για τη Βαλεντίνη στο τουρνουά της Πράγας, καθώς είχε ξεκινήσει τις υποχρέωσεις της στην τσεχική πρωτεύουσα με μια ακόμα straight sets νίκη, επί της Ισπανίδας Nuria Parrizas Diaz, με 6-4, 6-1.

Το Prague Open, ένα τουρνουά της σειράς WTA 125K Series, έχει 128άρι ταμπλό και η Βαλεντίνη θα παίξει στον 3ο γύρο με την Αμερικανίδα Robin Anderson, Νο.198 στον κόσμο, για μια θέση στην τελική 16άδα.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots